Cristela için tam sezon onayı!

ABC'nin 2014-2015 televizyon sezonunda ekranlara sürmeye başladığı yeni dizilerinden 'Cristela' için güzel haber geldi!

resim yok
25 Kasım 2014 - 16:58
İptal - Onay

ABC'nin 2014-2015 televizyon sezonunda ekranlara sürmeye başladığı yeni dizilerinden 'Cristela' için güzel haber geldi!

Dizinin takipçileri ilk sezonu rahat rahat izleyebilir!


İşte detaylar.

 

TAM SEZON ONAYI ÇIKTI

Ulusal kanallardan ABC, bünyesinde yer alan yeni komedi dizilerinden 'Cristela'ya tam sezon onayı verdi.

 

EK 9 BÖLÜM

Böylelikle ilk etapta 13 bölümlük sipariş alan sitcom'un sezonu 9 ek bölümle birlikte 22 bölüme uzamış oldu.

 

HİKAYE VE KADRO

Hukuk fakültesinde geçirdiği altı yılın ardından prestijli bir hukuk bürosunda staj yapma imkanı elde eden Meksika kökenli bir Amerikalı olan Cristela'nın (Cristela Alonzo) kendi kültürlerine sımsıkı bağlı, eski kafalı ailesi ile modern dünya arasında sıkışıp kalması ekseninde yaşanan komik olayları ekranlara getiren dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Maria Canals-Barrera, Carlos Ponce, Terri Hoyos, Gabriel Iglesias, Sam McMurray, Justine Lupe ve Andrew Leeds gibi isimler yer alıyor.[reklam]

EKRAN GRAFİĞİ

10 Ekim'de pilot bölümüyle ekran macerasına başlayan Cuma gecesi komedisi Cristela, ilk bölümüyle 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.3 reyting ve 6.51 milyon izleyici ile yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştı.

Sonraki iki bölümüyle izlenme oranlarında düşüş yaşayan dizi buna rağmen sezonun geri kalan bölümlerinde daha fazla düşüş yaşamadan istikrarlı bir izlenme grafiğiyle sezonu sürdürüyor.

 

ORTALAMASI

Dizi, şimdiye kadar ekranlara gelen 7 bölümüyle 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.09 reyting ve 5.46 milyon izleyici ortalamalarını tutturmuş durumda.

Bu ortalamanın bir Cuma gecesi komedisi için çok iyi olmadığını söylemekle birlikte, çok da kötü olmadığını da belirtelim. Dizi, bu izlenme oranlarını sürdürürse ikinci sezon onayı alıp alamayacağı şimdilik belirsiz gözüküyor.

 

KANALIN DİĞER DİZİLERİ İÇİN...

Yayıncı kanal ABC, bu sezon ekranlara getirmeye başladığı diğer yeni dizilerinden Forever, How to Get Away With Murder ve Black-ish için de tam sezon onayı kararını almıştı.

 

Selfie ve Manhattan Love Story ise kanalın erken iptal kararı aldığı yeni sezon dizileri.

 

 

'THE FOLLOWING'DE YENİ BİR POLİS MEMURU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin