Critical'ın 2. sezonu olacak mı?

Critical takipçileri bekleyişte...

resim yok
25 Mayıs 2015 - 16:19
İptal - Onay

'Critical', ikinci sezonu için ekranlara geri dönecek mi?
.
İlk sezonunu geride bırakan medikal drama 'Critical'ın ikinci sezonunun olup olmayacağı konusunda şimdilik belirsizlik mevcut. 
 

'CRITICAL' DEVAM EDECEK Mİ?

Dizi, Sky1 ekranlarına geri dönecek mi?
 

NIXON'DAN AÇIKLAMALAR

İlk sezon hikayesinde Harry Bennett-Edwards karakteriyle yer alan dizinin yıldız isimlerinden Kimberley Nixon bu konuda oldukça umutlu!
.
Nixon konuyla ilgili yaptığı açıklamada 2016 senesinde yayınlanmak üzere yeni bölümlerin çekilmesi konusunda müzakerelerin gerçekleştiğini söylerken şu ifadeleri kullandı:
 

'UMUTLUYUM'

''Dizinin, ikinci sezonu için geri geleceği konusunda henüz emin değilim. Ancak bunun için çok büyük bir umut olduğunu söyleyebilirim.''
.
Dizinin geleceği konusunda karamsar gözükmeyen Nixon'ın en büyük isteği ise ilk sezonda canlandırmış olduğu çaylak karakterin, dönüşüm geçirerek hikayenin devamı halinde daha çetin, sert ve acımasız bir hale bürünmesi.
.
.
Nixon, canlandırmış olduğu Harry karakterini ilk sezon için heyecanlı ve gergin yeni bir kız olarak nitelendiriyor. 
.
30 yaşındaki aktris son olarak dizideki kanlı sahneleri daha çok sevdiğini söylerken, hikayedeki mutlak favori sahnelerinin büyük kanlı sahneler olduğunu ifade ediyor.
 

DİKKAT ÇEKEN MEDİKAL DRAMA

Critical; birçoğu ciddi olan ve bir uzvun kopması gibi vücutta hasar oluşturan fiziksel yaralanma ya da ruhsal hasarlara acil müdahale eden bir travma sağlık ekibi üzerine odaklanan hikayeye sahip. 
.
Dizi, böylesine hayati bir travma merkezinde geçiyor. Her bir bölüm bir hastaya ve o hastanın hayatının kurtarılmasına dayanan öyküye sahip.
.
Jed Mercurio'nun (Line of Duty, Bodies) yaratıcısı olduğu dizinin 13 bölümden oluşan ilk sezonu bu sene 24 Şubat-19 Mayıs tarihleri arasında ekranlara gelmişti.
.
Bakalım dizinin geleceğiyle ilgili yayıncı kanaldan ilerleyen dönemde nasıl bir açıklama gelecek...
.
EPIX'TEN İKİ YENİ DİZİ GELİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin