Cuckoo için 3. sezon onayı geldi!

Yeni sezon onayı geldi...

resim yok
17 Mayıs 2015 - 16:18
Magazin

Cuckoo takipçileri için beklenen haber geldi!
.
Dizinin fanları bu habere sevinecek...
.
Cuckoo, üçüncü sezonuyla BBC Three ekranlarına geri dönecek.
 

3. SEZON GELİYOR!

Yeni sezonun ilk detayları ise şöyle:
.
* Dizinin üçüncü sezon onayı kararı, 24 Aralık 2014'te ekranlara gelen 'Christmas Special'ın (yılbaşı özel bölümü) yaklaşık altı ay sonrasında açıklandı.
.
* Dizinin ilk sezonu 2012, ikinci sezonu ise 2014 senesinde ekranlara gelmişti. Üçüncü sezonun yayın tarihiyle ilgili şimdilik kesin bir bilgi mevcut değil.
.
* Dale karakteriyle Taylor Lautner dışında Greg Davies, Helen Baxendale, Tyger Drew-Honey ve Esther Smith gibi isimler üçüncü sezonda aynı rolleriyle hikaye içinde yer alamaya devam edecek isimler.
 

KANALDAN AÇIKLAMA

BBC komedi departmanından Shane Allan yeni sezon onayıyla ilgili yaptığı açıklamada;
.
''Cuckoo; dikkat çeken konsepti, dünya standartlarındaki yetenekli kadro ve yazarlarıyla örnek niteliğinde bir dizi'' ifadelerini kullandı.
.
Robin French ve Kieron Quirke ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Cuckoo, 25 Eylül 2012'de BBC Three'de ekran macerasına başlamış ve 30 Ekim 2012'de altı bölümlük ilk sezonuna nokta koymuştu.
.
İlk sezon oyuncu kadrosunda Greg Davies, Andy Samberg, Helen Baxendale, Tamla Kari ve Tyger Drew-Honey gibi isimleri bünyesinde bulunduran dizinin ikinci sezonu öncesi Samberg ve Kari kadrodan ayrılmış ve yerlerine Taylor Lautner ile Esther Smith ikilisi gelmişti.
.
THE SIMPSONS'TA SÜRPRİZ AYRILIK KARARI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin