Çukur 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı! İlk bölüm ne zaman başlıyor?

Aras Bulut İyinemli ve Dilan Çiçek Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi Çukur 1. Fragmanı yayınlandı! İlk bölüm ne zaman başlıyor?

Berfu Gürle
10 Ekim 2017 - 00:58
Yeni Bölüm

Show Tv'nin iddialı projesi Çukur 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Projenin duyulmasıyla merak edilen ve iddialı yeni sezon dizileri arasına girmeyi başaran dizi Çukur'un yayın tarihi belli oldu. İlk bölüm ne zaman başlıyor?

17-10/10/ukur-dizisi-basliyor.png

Dizinin başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilen Çiçek Deniz yer alırken oyuncu kadrosunda birçok usta isim;Erkan Kolçak Köstengil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kublay Aka, Mustafa Üstündağ, Ercan Kesal ve Perihan Savaş yer alıyor.

17-10/10/kubilay-aka-cukur.png

Çukur 1. Bölüm Fragmanı

İlk bölüm ne zaman başlıyor

İlk etapta İçerde dizisine benzetilen dizi, İçerde'nin yayınlandığı gün Pazartesi ekranlara gelecek. 1. Bölüm 23 Ekim pazartesi akşamı saat 20:00'da Show Tv ekranlarında olacak.

17-10/10/perihan-savas-cukur-dizisi.png

Çukur Dizisinin Konusu

İstanbul'un kuytu köşe en belalı mahallelerinden biri Çukur'un kontrolü Koçova ailesindedir. Mahallenin yönetimi elinde olan aile Koçovalıların en büyük kuralı mahallede asla uyuşturucuya izin vermemeleridir. Fakat Çukur dışında bulunan uyuşturucu satıcıları gözünü mahalleye dikmiştir. İşte mevcut düzen burada bozulur ve işler değişir. Artık hiç birşey eskisi gibi olamayacaktır. Tam Koçovalıların pes ettiğini düşünen uyuşturucu satıcıları yıllar önce bu tehlikeli ortamı bırakı giden en küçük kardeş Yamaç'ın dönmesiyle yeniden başlar. Koçovalıların kurduğu düzeni tekrar yaşatmaya gelecek olan Yamaç uyuşturucunun mahalleden gidene kadar savaşı bırakmayacaktır. Ailesini bırakıp yurt dışına giden Yamaç yarınını düşünmeden yaşadığı bir hayata dalmışken kendisi kadar hesapsız, yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır.

“Ölene kadar mutlu” olmak için bir olan bu iki genç aşık, Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yanına dönmesiyle hayal ettikleri mutluluğu sürdüremeyeceklerdir. Artık hiç birşey hayal ettikleri gibi değildir. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek mi? İkisinin birbirine duyduğu büyülü aşk herşeyin üzerinden gelecek mi? 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin