Çukur 3. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde ne olacak?

Ay Yapım imzalı Çukur 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. 2. Bölümünde nefes kesen sahneleriyle seyirciyi ekran başına kitleyen dizi Çukur'da, yeni bölümde ne olacak?

Berfu Gürle
31 Ekim 2017 - 10:52
Yeni Bölüm

Çukur 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen yapım Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi olma yolunda sağlam adımlarla yürüyor. 2. Bölümde Yamaç'ın eve dönmesiyle Sena yıkılır. Yeni bölümde ne olacak?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı dizi başarılı bir iş çıkarıyor. İlk bölümde Kahraman karakterine can veren Mustafa Üstündağ'ın öldürülmesi büyük bir şok yaşatsada böyle ufak çarpıcı fikirler senaryoda diziye anlam katıyor. Annesinin Yamaç'ı (Aras Bulut İynemli) eve çağırmasıyla asıl hikayenin başladığı dizide olaylar başlıyor. Kahraman'ın ölümü ile duygusal anlar yaşandı.

Çukur reytingde kaçıncı oldu?

Yeni sezon dizisi olarak Show Tv ekranlarına gelen Çukur dizisi 2. bölümü reytinglerde Söz'ü geçemedi. Yeni bir diziye göre büyük bir başarı elde etti. Pazartesi günlerinin 1. Söz arasında yeni bir çekişmen başlayacak gibi gözüküyor. 

Reyting sonuçları için tıklayın

2. Bölümde ne oldu?

Yamaç yeni evlendiği aşkı Sena'yı annesinin çalışması ile ardında bırakın. Ailesinin yanında olması gereken Yamaç artık bir Koçovalı gibi davranacaktır. Ve mahallenin yönetiminde artık oda söz sahibi olacaktır. 2. Bölümde Selim, Vartolu'ya hesap sormaya gider böylece gerçek ortaya çıkar. Selim ile Vartolu gizli bir anlaşma yapmıştır. Ama abisini öldürmek planın bir parçası değildir. Abisini öldüren ve babasının kalp kırizi geçirmesine sebep olan Vartolu'ya hesap sorar. Silahını ona yönelttiğinde vuramaz. Ve geri döner. Selim'den başka kimse bu anlaşmayı bilmiyordur. Koçovalı'ların adamları Kahramanı öldürülmesinde parmağı olan adamı öldürmeye giderler. Ve odada bir kadının sesi duyulur. Öldürdükleri adamı balonlara bağlayıp, bomba düzeneği kurarak Vartolu'nun evine dron ile uçurdular. Ve bombayı patlatırlar. Vartolu bu hamleden sağ kurtulurken elbet bir plan kurar. Bu sırada Çukur'da herkes endişelidir. Koçovalılardan bir açıklama beklerler. Toplanıp gittiklerinde Yamaç'ın sözlerine güvenen Çukur'lulara babasını kahvehanenin taranmasıyla kaybeden Celasun karşı çıkar. Çünkü artık Koçovalılara güvenmez. Tüm aileyi ayakta tutacak Yamaç'ın hikayesi asıl şimdi başlar. Yamaç annesine herşey bittiğinde buradan gidiceğini söyler ve Çukur eski günlerine dönecek der. Sena ise aşkının peşine düşer. ALiço'nun zekası ile tanışan Yamaç hayran olur ve babası gibi Aliço'ya oda güvenir.Heyecanın hız kesmediği dizide nefesler tutulur.

Vartolu'nun dövmesindeki sır ne?

Bölüm sonrasında seyircileri bir sürpriz bekliyordu. Vartolu'nun sırtındaki Çukur dövmesi tüm işleri değiştirdi. Bu dövmenin sırrı sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Çukur 3. Bölüm fragmanı

yeni bölümde ne olacak?

3. Bölümde paylaşılan ilk sahnede Sena ile Yamaç'ın tartıştığı gözüküyor. Yamaç Sena'yı korumak için onu kendi odasına kitleyecek ve oradan çıkmaması şeklinde uyaracaktır. Yeni bölüm 6 Kasım Pazartesi Show Tv ekranlarında...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin