Çukur 3. Bölümde neler oldu? Çukur 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv ekranlarına gelen Çukur 3. Bölümde nefesleri kesti. Çukur 3. Bölümde neler oldu? Reytinglerde ne yaptı? Çukur 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Berfu Gürle
07 Kasım 2017 - 12:12
Yeni Bölüm

Yamaç ve Vartolu'un kıyasıya savaşı nefes kesti. Çukur 3. Bölümde neler oldu? Çukur 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizide karakterlerin hikayeleri yavaş yavaş işlenmeye başlıyor. 

Çukur 3. Bölümde Reytinglerde ne yaptı?

17-11/07/reyting-sonuclari.png

3. Bölümüyle Total'de 3. sırada olan Çukur yine nefes kesti. Pazartesi günlerinin reyting şampiyonu bu haftada Söz oldu.

17-11/07/ukur-reyting-sonuclari.png

17-11/07/ukur-reyting.png

Çukur 3. Bölümde neler oldu?

Yamaç ve Sena'ya Vartolu'nun adamları saldırınca Yamaç Sena'yı evine getirdi. Daha sonra Yamaç'ın acılarını ve ailesini öğrenen Sena Yamaç'ın yanında kalmaya karar verdi. Yaşanan gergin ve aksiyon dolu zamanlardan dolayı Kahraman'ın cenazesini kaldıramayan Koçovalılar, 3. Bölümde Kahraman'ın cenazesini gerçekleştiriyor. Duygu dolu anların yaşandığı bu sahnede göz yaşları sel oldu. Sena gerçeği öğrenince biricik aşkı Yamaç'ın yanında yer aldı. Eve döndüklerinde artık Yamaç ailenin reisi oldu ve abisinin emanetlerini aldı. Annesi Kahraman'ın acısını, yasını şimdi tutmaya başlamış, Selim'in söylediği türkü ile tüm aile duygusal dakikalar yaşarken seyirciler göz yaşlarını tutamadı. Bu sırada geleneklere göre aile reisi olanın eli öpülür ve aile reisi olan Yamaç'ın el öpme merasimi başlar. Bir yandan Selim'in eşi Ayşe, Selim'in üzerine giderek aile reisi olamadığını yüzüne vurdu. 

Vartolu ile barış anlaşması için vakit geldi. Öfkesini dindiren Yamaç artık daha sakin ve planlı bir şekilde hareket etmeye karar verir. Vartolu ve Yamaç'ın buluşmasında hakem olan Baykal, iki tarafında teklif vermesini ister. Vartolu tekliflerinin zaten ortada olduğunu ve İdris Koçovalı'ya söylediği uyuşturucu satmak için koruma ve mekan istediğini söyler. Yamaç ise sert ve kararlı tavrı ile herkesi etkiler. Koçovalı mahallesi Çukur'a asla giremeyeceğini söyleyen Yamaç'ın teklifi, Çukur'un arka mahallesi Dere'dir. Dere'de istediği mekanı ve korumayı ücretsiz olarak vereceğini söyleyen Yamaç'ın teklifini Vartolu düşünür. Peki polis baskını olursa ne yapacaksın sorusunu yöneltince, Yamaç gelsinler ne yapacağımızı görürsün cevabını verir. Vartolu Çukur'da yaşamak için ev ister ve Yamaç kabul etmek zorunda kalır. Fakat bir şartı vardır eğer mahallesindeki bir kişinin bile uyuşturucu kullandığını görürsem misafirlik biter der. Baykal iki tarafında artık huzurlu bir şekilde işlerinin başına dönebileceklerini söyler ve barış sağlanır.

Uyuşturucu için Dere'de yer vereceğini söyleyen Yamaç'ın asıl amacı uyuşturucuyu yaptırmamak olacak. Yamaç aralarındaki köstebeği bulmaya çalışırken İdris Koçovalı gözlerini açar.

Vartolu evine dönüyör

17-11/07/ukur-vartolu.png

Çukur 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlk sahnesi yayınlanan Çukur'da İdris Koçovalı uyanıyor. Yamaç ile babasının arasında geçen diyalog büyük bir heyecan yarattı. Yamaç'ın yaptığı ve arkasında durması gereken şey ne?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin