Çukur dizisi ne zaman başlıyor? Sayılı günler kala dizinin yeni bir fragmanı daha yayınlandı!

Show Tv'de yayınlanacak Çukur dizisi ne zaman başlıyor? Hayranları tarafından dizinin her detayı sıkıca takip edilirken yayınlanan fragmanlarla merak giderek artıyor. Sayılı günler kala dizinin yeni bir fragmanı daha yayınlandı!

Berfu Gürle
16 Ekim 2017 - 10:50
Yeni Bölüm

Başarılı işlerin ardındaki yapım şirketi olan Ay Yapım'ın yeni projesi Çukur dizisi ne zaman başlıyor? Show Tv ekranlarına gelecek dizi henüz başlamadan heyecanı dorukta tutmayı başarıyor. Sayılı günler kala dizinin yeni bir fragmanı daha yayınlandı.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in olduğu dizi Çukur'un her fragmanı birbirinden güzel. Dizi severlerin ortak noktada buluşacağı iki konuyuda kendi içinde barındıyor.

17-10/16/ukur-dizisi-basliyor.png

Aksiyon, suç ve aşk... Yayınlanan fragmanlara baktığımızda dizide bu 3 konu oldukça akıcı ve yüksek tempoda işlenecek gibi duruyor. Bu da seyirciyi diziye daha fazla bağlacak. 

Çukur dizisi ne zaman başlıyor

Çukur dizisinin 1. Bölümü 23 Ekim Pazatesi günü saat 20:00'da Show Tv ekranlarına gelecek. 

Çukur 1. Bölüm Son Yayınlanan Fragmanı

 

Çukur Dizisinin Konusu

İstanbul'un kuytu köşe en belalı mahallelerinden biri Çukur'un kontrolü Koçova ailesindedir. Mahallenin yönetimi elinde olan aile Koçovalıların en büyük kuralı mahallede asla uyuşturucuya izin vermemeleridir. Fakat Çukur dışında bulunan uyuşturucu satıcıları gözünü mahalleye dikmiştir. İşte mevcut düzen burada bozulur ve işler değişir. Artık hiç birşey eskisi gibi olamayacaktır. Tam Koçovalıların pes ettiğini düşünen uyuşturucu satıcıları yıllar önce bu tehlikeli ortamı bırakı giden en küçük kardeş Yamaç'ın dönmesiyle yeniden başlar. Koçovalıların kurduğu düzeni tekrar yaşatmaya gelecek olan Yamaç uyuşturucunun mahalleden gidene kadar savaşı bırakmayacaktır. Ailesini bırakıp yurt dışına giden Yamaç yarınını düşünmeden yaşadığı bir hayata dalmışken kendisi kadar hesapsız, yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır.

“Ölene kadar mutlu” olmak için bir olan bu iki genç aşık, Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yanına dönmesiyle hayal ettikleri mutluluğu sürdüremeyeceklerdir. Artık hiç birşey hayal ettikleri gibi değildir. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek mi? İkisinin birbirine duyduğu büyülü aşk herşeyin üzerinden gelecek mi?

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin