Çukur kadrosuna ünlü oyuncu Burak Sergen dahil oldu!

Pazartesi günleri Show Tv ekranlarına gelen Çukur dizisi kadrosuna ünlü oyuncu Burak Sergen dahil oldu. Çukur'da arayı Baykal düzeltecek!

Berfu Gürle
02 Kasım 2017 - 15:00
Gündem

Çukur'da ipler geriliyor henüz 2. Bölümün yayınlandığı yeni diziye bomba bir transfer gerçekleşti. Çukur kadrosuna ünlü oyuncu Burak Sergen dahil oldu. Heyecanın her geçen gün artarak devam ettiği başarılı dizide Sergen hangi rolde olacak?

Koçovalı ailesinin aksiyn dolu mücadelesini ekranlara getiren dizi Çukur seyirci tarafından olumlu yorumlar ile karşılandı. Dizinin ekip çalışması başarılı bir işe imza atmalarını sağladı. Pazartesi günlerinin birincisi Söz dizisinin yerine geçebilecekler mi? 

17-11/02/burak-sergen-1509630592.JPG

Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan ve Kubilay Aka gibi ünlü isimlerin yer aldığı, konuk oyuncu olarak Türk Sanat Müziği Diva'sınında dahil olduğu diziye son olarak Burak Sergen'in katılması hayranlarını sevindirdi.

Burak Sergen, dizide yeraltı dünyasının tehlikeli isimlerinden olan Baykal'ı canlandıracak. Baykal, aşırı hırslı kişiliği ve zekâsı ile kök söktürecek. Yamaç ve Vartolunun arasında başlayacak savaşın tam kalbinde yer alacak. Baykal, işlerin seyrini değiştirme konusunda kilit bir rolun sahibi olacak.

Burak Sergen Kimdir?

17-11/02/burak-sergen.jpg

1961 yılında Ankara doğumludur. Annesii opera sanatçı babası ise tiyatrocudur. Sanatın içinde büyümüş olan Sergen'in kardeşide sanatla uğraşmaktadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olup Bursa Devlet Tiyatrosu'nda staj yaptı. Tiyatro, radyo programcılığı ve oyunculuk yapan ödüllü oyuncu Sergen en son Kara Sevda dizisinde Galip karakteri ile ekranlara geldi. Bir dönem şarkıcı Pamela Spence ile kısa bir evlilik yaşadı. Ardından kendisi gibi oyuncu olan Işıl Sergen ile hayatını birleştirdi ve Cansın adından bir erkek çocuk sahibi oldu. Ünlü oyuncu yeni sezon dizisi Çukur'un kadrosuna dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin