Çukur'da Bülent Ersoy sürprizi! Bülent Ersoy Çukur dizisinde şarkı söyleyecek!

Ay Yapım imzalı dizi Çukur'da Bülent Ersoy sürprizi...Dünya Güzellerim programıyla ekranlara gelen Bülent Ersoy Çukur dizisinde şarkı söyleyecek!

Berfu Gürle
19 Ekim 2017 - 15:40
Gündem

Bülent Ersoy ilk kez bir televizyon dizisine konuk olacak. Çukur'da Bülent Ersoy sürprizi unutulmayacak! Yeşilçam filmleri, yarışma programları gibi projelere imza atan Diva'nın Çukur dizisindeki sahnesi oldukça konuşulacak. Bülent Ersoy Çukur dizisinde şarkı söyleyecek!

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı dizide usta isimlere bir yenisi daha eklendi! Konuk oyuncu olarak Türkiye'nin Diva'sını ağırlayacak dizi çok heyecanlı ve duygusal bir çekim yaptığını açıkladı.

17-10/19/bulent-ersoy-cukur-dizisinde-sarki-soyleyecek.jpg

Çukur mahallesini yöneten Çukurovalı ailesinin reisi İdris Koçovalı (Ercan Kesal) ile aynı sahneyi paylaşacak Diva bir meyhane Koçovalı'ya özel şarkı söyleyecek. Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy dizide kendi kimliğini canlandıracak ve canlı performans sergilediği bölüm izleyenleri büyüleyecek. İdris Koçovalı'nın arkadaşı olarak buluşacakları meyhanede dertleşecekler. Diva arkadaşı İdris Koçovalı'nın hüzünlerine ortak olup O'nun için şarkı söyleyecek.

17-10/19/bulent-ersoy-cukur-dizisinde-oynayacak.png

Dizinin çekimlerinde renkli dakikaların yaşandığı ve performansı ile set çalışanlarını etkilediği o çekimler 23 Ekim'de seyirci ile olacak. Çukur 1. Bölümü uzun süre gündemden düşmeyecek gibi gözüküyor. "Ben sadece ağzımı oynatıp playback yapmam! Türk Sanat Müziği sazlarıyla kanlı canlı okurum” diyen Ersoy, konser tadında bir performans gösterdi. İzleyenlerin yüreğinin derinliğine ulaşacak o sahne Show Tv ekranlarına 23 Ekim Pazartesi saat 20:00'da geliyor!

Çukur 1. Bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin