Çukurdere dizisinin başrolü için Furkan Palalı ile anlaşmaya varıldı!

No:309 dizisinin yakışıklı oyuncusu Furkan Palalı, dizinin final yapmasıyla tekliflerin odağı haline geldi. Çukurdere dizisinin başrolü için Furkan Palalı ile anlaşmaya varıldı.

Berfu Gürle
31 Ekim 2017 - 11:21
Yeni Bölüm

Fox Tv'de ekranlara gelen No:309 dizisi ile ününe ün katan Palalı, geçtiğimiz hafta final yapmasıyla yeni tekliflerin odağı haline geldi. Yakışıklı oyuncu Pastel Film'in teklifini kabul etti. Çukurdere dizisinin başrolü için Furkan Palalı ile anlaşmaya varıldı.

Pastel Film'in yeni sezon projesi Çukurdere Fox Tv ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Senaryosunu Can Sinan'ın yönetmenliğini Hamdi Alkan'nın olacağı dizinin çalışmaları hızla sürüyor. 

Okuma provalarının gerçekleştiği dizide Su Kutlu'ya (Damla), Furkan Palalı eşlik edecek. Yoksul bir semt Çukurdere'den zengin bir muhite uzanan hikayenin ekrana geleceği dizi Ahu Sungur, Asude karakterini canlandıracak. Dizinin kesinleşen isimleri Meral Çetinkaya, Rozet Hubeş, Ali Sürmeli, Funda Eskioğlu, Ebru Emre Akpınar ve Murat Daltaban oldu. Dizi çekimlerinin yakın bir zamanda başlayacak dizi 2018 yılında Fox Tv'de yayınlanacak.

Furkan Palalı Kimdir?

17-10/31/furkan-palali-kimdir.jpg

1986 doğumlu model ve oyuncu Palalı Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği mezunudur. 2011 yılında Best Model Of Turkey ve ardından da Best Model Of The World seçilerek adını duyurur. Küçük Sırlar, Adını Feriha Koydum (Konuk Oyuncu), Kızılelma, Aşk Emek İster gibi dizilerde yer alıştır. 65. Bölümü ile final yapan No:309 dizisinde başrol oyuncusu olan oyuncu, Çukurdere projesi ile anlaşmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin