Çukur'un 1. Bölüm ilk sahnesi yayınlandı!

Show Tv'nin iddialı dizisi Çukur'un 1. Bölüm ilk sahnesi yayınlandı. Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı dizi Pazartesi günü saat 20:00'de ekranlara gelecek.

Berfu Gürle
18 Ekim 2017 - 10:30
Yeni Bölüm

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği dizi Çukur'un 1. Bölüm ilk sahnesi yayınlandı. Ay Yapım imzalı dizi 23 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'da Show Tv ekranlarına geliyor.

17-10/18/ukur-1-bolum.png

Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi yeni nesil ve usta oyuncular yer alıyor.

17-10/18/ukur-1-bolum-ilk-sahne.png

Yayınlanan 1. Bölüm ilk sahnesinde Çukur mahallesini yöneten, Koçovalı ailesinin reisi İdris Koçovalı’yı görüyoruz. İdris mahalleye uyuşturucu satmak isteyen Vartolu’ya rest çektiği anların görüntüsü dün akşam yayınlandı. Heyecan yaratan o fragman!

Çukur'un 1. Bölüm İlk Sahne

Çukur Dizisinin Konusu

İstanbul'un kuytu köşe en belalı mahallelerinden biri Çukur'un kontrolü Koçova ailesindedir. Mahallenin yönetimi elinde olan aile Koçovalıların en büyük kuralı mahallede asla uyuşturucuya izin vermemeleridir. Fakat Çukur dışında bulunan uyuşturucu satıcıları gözünü mahalleye dikmiştir. İşte mevcut düzen burada bozulur ve işler değişir. Artık hiç birşey eskisi gibi olamayacaktır. Tam Koçovalıların pes ettiğini düşünen uyuşturucu satıcıları yıllar önce bu tehlikeli ortamı bırakı giden en küçük kardeş Yamaç'ın dönmesiyle yeniden başlar. Koçovalıların kurduğu düzeni tekrar yaşatmaya gelecek olan Yamaç uyuşturucunun mahalleden gidene kadar savaşı bırakmayacaktır. Ailesini bırakıp yurt dışına giden Yamaç yarınını düşünmeden yaşadığı bir hayata dalmışken kendisi kadar hesapsız, yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır.

“Ölene kadar mutlu” olmak için bir olan bu iki genç aşık, Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yanına dönmesiyle hayal ettikleri mutluluğu sürdüremeyeceklerdir. Artık hiç birşey hayal ettikleri gibi değildir. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek mi? İkisinin birbirine duyduğu büyülü aşk herşeyin üzerinden gelecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin