resim yok
06 Mayıs 2014 - 12:41
Magazin

Aile boyu kutlama!

Cüneyt Arkın'ın 39 yaşına giren büyük oğlu Murat Arkın'ın doğum günü partisinde aile bir araya geldi.


Cüneyt Arkın'ın büyük oğlu Murat Arkın önceki gün sürpriz bir doğum günü partisiyle 39. yaşına girdi. Tüm aile bireylerinin katıldığı doğum gününde Murat Arkın, çocuklarının Londra'da olması  nedeniyle burukluk yaşadı.

 

İşte geceden yansıyanlar:

 

ETİLER'DE BULUŞTULAR

Etiler'deki bir kafede yapılan doğum  günü kutlaması, pastanın kesilmesiyle başladı. Mumları üfledikten sonra  basın mensupları ile keyifli  sohbete başlayan Arkın Ailesi, açıklamalar yaptı.


Önümüzdeki hafta babasıyla birlikte rol aldığı 'Panzehir' filminin vizyona gireceğini söyleyen Murat Arkın, yeni projeleri incelediğini söyledi.

 

Çocukları anneleriyle Londra'da olduğu için doğum gününü buruk geçiren Arkın, yeğeni Zeynep'in albüm  hediyesiyle çok duygulandı. 

 

KIVANÇ'IN DiZiSi BiZE YABANCI

Son dönem dizilerine değinen Cüneyt Arkın, Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisiyle ilgili şunları söyledi:[reklam]

''Dizi yabancı, bizim insanımız Türk destanlarını, Türk hikayelerini seviyor. Dil de Türkçe olmalı; ne kadar maliyetli olursa olsun, ne kadar para da harcansa halk sevmedi mi tutmuyor.''

 

O KADIN HER ŞEYi BAŞARIR

Gazetecilerin Türkan Şoray'ın bir  albüm çıkaracağını hatırlatması üzerine Cüneyt Arkın;

 

''O kadın her şeyi başarır, çok kabiliyetli'' dedi.

 

Bugünlerde yeni çıkan kitabı 'Fakir Gencin Hikayesi'yle meşgul olduğunu söyleyen Arkın;

 

''Şimdiye kadar hiçbir yerde açıklamadığım ve kimseye söylemediğim sırlarımı yazdım'' dedi. Arkın, kitabında Anadolu'ya doktor olarak gittiği yılları anlattığını söyledi.

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ VE BURAK ÖZÇİVİT İÇİN ÇARPICI YORUM BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin