Cüneyt Arkın'ın acı günü!

Cüneyt Arkın'ın acı günü!

resim yok
08 Ocak 2014 - 12:33
Magazin

Cüneyt Arkın'ın acı günü!

Cüneyt Arkın'ın senarist yeğeni Nurettin İrişen 68 yaşında hayatını kaybetti.


Nurettin İrişen'in Çeliktepe Camii'ndeki cenze törenine Cüneyt Arkın, eşi, oğlu ve gelini ile birlikte katıldı.

 

OTURDUĞU YERDEN

Omuriliğindeki zedelenme nedeniyle geçtiğimiz yıl hastaneye yatıp tedavi gören Arkın eşi, oğlu ve geliniyle katıldığı cenaze töreninde taziyeleri oturduğu yerden kabul etti.

 

GÜÇLÜK ÇEKTİĞİ GÖZLENDİ

Uzun zaman sonra vefat eden sinema emektarı senarist yeğeni Nurettin İrişen’in cenazesi için geldiği Çeliktepe Camii’nde görüntülenen usta aktörün hareket etmekte güçlük çektiği gözlendi.

 

DERTLEŞTİ

Usta aktör, camii avlusunda taziyeleri kabul ederken, uzun zamandır görmediği akraba ve dostlarıyla hasret giderip, dertleşti.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Arkın’ın önceki gün vefat eden halasının oğlu Nurettin İrişen daha sonra kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

 

ARKIN, TAHTINI KİME BIRAKTI?

Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez ismi Haluk Piyes, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bayrağı Cüneyt Arkın’dan teslim aldığını söylemişti. Aktör şöyle konuşmuştu:[reklam]

* Ekranda yer aldığınız projeler aksiyon ağırlıklı.

''Aksiyon çekmek zor. Pusat'ta sürekli dövüşen bir karakteri oynadım, zordu. Umut Yolcuları ve Aynadaki Düşman'da da aksiyon sahneleri vardı. İlk dizim de aksiyon içerikliydi. Bir tek Sahte Prenses romantik komediydi, rahattı. Zaten o proje hariç diğerlerinde hep sakatlandım. Kaburgalarım, bileklerim kırıldı... Bazı setlerin daha profesyonel olması gerekiyor. Bir sporcu geçmişimiz var ama yine de oyuncuyu korumak adına önlem alınması gerekiyor. Sonra sakatlanınca, 'Sen boksör değil miydin?', 'Aa çürük çıktı' diyorlar.  Sırf boks üzerine kurulu bir projede oynamak çok zor. 'Rocky'  bile 30 senede altı tane çekilmiş; ben dört ayda 13 tane çektim. Sylvester Stallone'yle ile bir buluşmam lazım. Gerçekten zor. Cüneyt  Arkın da aynısını söyledi bana. ''Çok dayak yiyorsun, bayrak senin elinde bundan sonra'' dedi. Aksiyon babasıdır kendisi.

* Tahtını size mi devretti?

Evet, bayrağı verdi. Çok mutlu oldum. Onun filmlerini izleyerek büyüdüm. Onun da kırılmadık yeri kalmamış... O kadar inanmış ki projelere... Ama eski filmlerin kalitesi kötü olsa da hâlâ izliyoruz, çünkü samimiyeti var.''

 

 

ÜNLÜ DİZİ VE TİYATRO OYUNCUSU HAYATINI KAYBETTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin