Curb Your Enthusiasm 9. sezondan ilk fragman yayınlandı!

Curb Your Enthusiasm 9. sezondan ilk fragman yayınlandı! Fragmanda geçmiş sezonlardaki bazı bölüm ve karakterlere göndermeler yapıldığı görülüyor.

Volkan Küçükel
20 Ağustos 2017 - 16:35
Gündem

"Hala sessiz kalmayan sadece bir kahraman var. Nerede bir haksızlık, adaletsizlik varsa savaşan... Ve dünya artık ona her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyor."

Ancak görünüşe bakılırsa Larry, Batman'in aksine henüz harekete geçmeye tam olarak hazır değil gibi!

2000-2011 seneleri arasında sekiz sezon boyunca HBO ekranlarına gelen, sekizinci sezonunun sonlanmasının ardından geleceği belli olmayan uzun bir araya giren komedi dizisi "Curb Your Enthusiasm"ın seneler sonra 9. sezonuyla ekranlara geri döneceği geçtiğimiz yaz döneminde duyurulmuştu.

17-08/20/curb-your-enthusiasm-9-sezon-foto-2.jpg

Ve o tarihten itibaren merakla beklenmeye başlanan yeni sezon için ilk fragman geçtiğimiz gün HBO takipçilerine sunuldu. Fragmanda geçmiş sezonlardaki bazı bölüm ve karakterlere göndermeler yapıldığı görülüyor.

CURB YOUR ENTHUSIASM 9. SEZON OYUNCU KADROSU

Larry David'in hem yaratıcısı olup hem de başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezonu için favori isimler Cheryl Hines, Jeff Garlin, Susie Essman ve JB Smoove geri dönüyor. Richard Lewis, Bob Einstein, Ted Danson ve Mary Steenburgen sezon içinde göreceğimiz diğer oyuncular.

Yeni sezonun Elizabeth Banks, Ed Begley Jr., Carrie Brownstein, Bryan Cranston, Lauren Graham, Jimmy Kimmel, Nick Offerman, Nasim Pedrad ve Elizabeth Perkins gibi ünlü isimlerin yer aldığı kabarık bir konuk oyuncu listesi de mevcut.

17-08/20/curb-your-enthusiasm-9-sezon-foto.jpg

David, Garlin ve Jeff Schaffer ile birlikte sezonun yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

CURB YOUR ENTHUSIASM 9. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Curb Your Enthusiasm, altı senelik uzun bir aranın ardından 01 Ekim Pazar akşamı HBO ekranlarında yeni sezon prömiyerini gerçekleştirecek.

"Curb Your Enthusiasm" 9. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin