resim yok
07 Mart 2012 - 00:00

 

Bir ayrılıp bir barıştığı Kıvanç Tatlıtuğ ile ilişkisi tamamen biten Azra Akın, şok bir isimle anılıyor. Dedikodulara göre; Akın, İtalyan aşkına geri döndü
 
 
Azra Akın'la ilgili magazin kulislerinde kulaktan kulağa yayılan bir dedikodu, "Bu kadar da olmaz" dedirtti. Kainat Güzeli, yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile uzun süre aşk yaşamış; Tatlıtuğ ilişkisi bitince de gönlünü İtalyan işadamı Francesco Boari'ye kaptırmıştı. Azra Akın, Boari'den ayrılınca da Kıvanç Tatlıtuğ'a dönmüştü. 
 
BREZİLYA'DA TATİL! 
Yakışıklı oyuncuyla evlilik hazırlıkları yaptığı sırada sürpriz bir şekilde ayrılan Azra Akın, ilişki biter bitmez soluğu Brezilya'da aldı. Güzel oyuncunun; Brezilya'da tatil yaptığı isimle ilgili ise ortaya şok bir iddia atıldı. Dedikodulara göre; Azra Akın'ın yanında İtalyan sevgilisi Francesco Boari vardı!
 
TÜRKiYE'DEN AYRILDI
Kıvanç Tatlıtuğ aşkı biter bitmez Türkiye'den ayrılan Azra Akın'ın; İtalya ile Hollanda arasında mekik dokuduğu da dedikodular arasında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin