'Damien' için başrol Merlin'den bulundu!

Merlin'in yıldızlarından Bradley James bu dizi ile ekranlara geri dönüş hazırlığında...

resim yok
04 Aralık 2014 - 16:50
Magazin

Korku sinemasının kült yapımlarından birisi olarak sinema tarihine adını yazdırmış 'The Omen'ın devamı niteliğinde hazırlanan yeni dizi projesi 'Damien' başrolünü buldu.

Merlin'in yıldızlarından Bradley James bu dizi ile ekranlara geri dönüş hazırlığında...

 

'DAMIEN'DEN İLK DETAYLAR

Fox TV Studios yapımcılığında hazırlanan bu yeni projeyle ilgili ilk detaylar ise şöyle:

Ağırlıklı olarak kadın izleyiciye hitap eden dizileriyle bildiğimiz kablolu televizyon kanallarından Lifetime, hedef kitlesini genişletmeyi amaçlıyor!

Kanalın bir süre önce bölüm siparişlerini verdiği yeni dizi projesi 'Damien'dan oyuncu kadrosu haberleri gelmeye başladı.

 

ARTHUR KADRODA!

Merlin'in Arthur'u olarak tanıdığımız Bradley James 'Damien' isimli yeni dizide ana karakteri canlandıran isim olacak.

 

KARİYERİ

31 yaşındaki İngiliz aktör Merlin'den sonra Showtime dizisi Homeland'e bir bölümlüğüne konuk oyuncu olarak katılmıştı.

 

DİZİNİN HİKAYESİ

Altı bölümlük siparişi verilen dizi, 20th Century Fox'un The Omen (1976) filminin hikayesini devam ettirecek ve ana karakter Robert Thorn'un bu kez yetişkinlik dönemini işleyecek.

Damien, etrafındaki şeytani güçler nedeniyle gerçek kimliğiyle yüzleşmek durumunda kalacak.[reklam]

 

FİLMİN HİKAYESİ

Orijinal filmin hikayesi ise şöyleydi:

Robert ve Katherine Thorn çifti, ailelerinin tamamlanacak olmasından çok memnun bir şekilde yaşamlarını sürdürmektedirler. Doğum zamanı geldiğinde Robert, acı gerçeği öğrenir. Doğacak çocuk ölmüştür. Doğumda orada bulanan Peder, ona başka bir çocuk evlat edinmesini ve Tanrı'nın bunu günah saymayacağını söyler. Robert çocuğu evlat edindiğinde bütün yaşantıları değişir. Damien beş yaşına geldiğinde Robert evine ne tür bir şeytan aldığını anlayacaktır.

 

İLK BÖLÜM YÖNETMENİ BELLİ

Henüz ne zaman ekranlara geleceği konusunda duyuru yapılmayan ancak 2015 senesi içinde izleyicilerle buluşması beklenen dizinin yönetmenliği için açıklanan ilk isim Shekhar Kapur olurken, Kapur aynı zamanda ilk bölüm için uygulayıcı yapımcı olarak da görev alacak.

 

KAMERA ARKASINDA KİMLER VAR?

Glen Mazzara 'Damien'ın senaryosunu kaleme alırken aynı zamanda Ross Fineman ve Pancho Mansfield ile birlikte yapımcı kadrosunda yer alıyor.

 

 

LILY'NİN BABASI 'NURSE JACKIE'YE GELİYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin