Dava şoku! Ünlü oyuncu için hapis istemi!

Dizi setindeki tokat skandalında son gelişme!

resim yok
14 Mart 2014 - 15:09
Magazin

Kenan Bal için hapis istemi!

Gül Onat'ın geçen yıl 'Lale Devri' setinde kendisine tokat attığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu Kenan Bal'a dava açıldı.

Fox TV'de yayınlanan Lale Devri dizisinin setinde kavga çıkmıştı.

 

BİRBİRLERİNE GİRMİŞLERDİ

Dizinin (Necip Bey'i)  Kenan Bal ile (İkbal Hanım'ı) Gül Onat, sette birbirine girmişti.

 

5 YILA KADAR...

Gül Onat'ın şikayeti üzerine Gebze Cumhuriyet Savcısı, Kenan Bal aleyhine ''Basit yaralama ve hakaret'' suçlarından 2 yıl 4 aydan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Onat;

 

CEZASINI ÇEKSİN İSTİYOR

''Uzlaşmak istemiyorum. Cezalandırılmasını istiyorum'' dedi.

 

NE DEMİŞTİ?

Lale Devri dizisindeki rol arkadaşı Kenan Bal'dan tokat yiyen ve olaylı şekilde kadrodan ayrılan Gül Onat, yaşananları katıldığı 2. Sayfa programında şöyle anlatmıştı:

''Selma Kutlu, ben ve Serenay oturuyorduk. Tolga'nın başka bir mıntıkada çekimi oldu. O oraya gitti. Sonra bizi sete çağırdılar. 'Durun ya 5 dakika çayımı içiyorum, gelicez' dedim. Ben onlara hep öyle hitap ederim. 'Hadi çete kalkın gidiyoruz' dedim. Arkamdan bir ses duydum 'Gül Hanım, Gül Hanım' diye... Hayranım sandım. Kenan'mış... Bana ağza alınmayacak şeyler söyledi. Sen ne diyorsun deyince de 'Sana şimdi burdan bir vururum' dedi. Ben de 'hiçbir şey yapamazsın' dedim.[reklam]

OLAYDAN SONRA DİBE VURDUM

Yaşadığım olaydan sonra çok dibe vurdum. Yüzümde ve saçımda egzamalar var. Pudrayla kapatıldı. Çok kötü dibe vurdum. Ama şimdi daha iyiyim. Yaşamla barışmaya başladım. İzleyici beni çok seviyormuş ben bu olay yaşanınca öğrendim. Gelen maillerden biliyorum... Bir çok seyirci ben bıraktıktan sonra diziyi izlemeyi bırakmış.

 

SOKAĞA ÇIKAMADIM

Darp gören kadına üzülüyorsun ama yaşamadan bunu bilmem mümkün değil. Allah can düşmanıma yaşatmasın. Öyle aşağılayıcı bir şey ki... Günlerce sokağa çıkamadım. Önümüzde 3 bölüm vardı, çalışamadım. O kadar rahatsızlık duydum ki. Halbuki benim çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Kenan önümden geçse ben lavaboya gidip kusuyordum. Bu benim için çok zor bir durum oldu.

 

UZLAŞMAYI KABUL ETMİYORUM

Böyle bir durumda nasıl dizi çekebilirim?  Bir tokat patladı yüzümde. Sonradan öğrendim iki tokatmış. Gözlük bir yana fırladı, insanlar bir yana... Burnum hemen şişti. İç kanama ve doku zedelenmedi olmuş burnumda. Hemen acile götürdüler. Tansiyonum 17'lere fırladı. İlk tepkim 'derhal polis' oldu... Önceki gün beni karakoldan çağırdılar. Uzlaşma isteğinde bulunmuş. Kesinlikle reddettim. Hukukta bunun bir bedeli olmalı. Tazminat davası açıyorum zaten. Onu da benim çok sevdiğim Fatma Şahin'in desteklediği kurumlardan birine vereceğim.''

 

 

GENÇ OYUNCUDAN UYUŞTURUCU İTİRAFI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin