David Letterman Netflix dizisi ile ekranlara geri dönüyor!

David Letterman Netflix dizisi ile ekranlara geri dönüyor! Son dönemde komedi dünyasının önemli isimlerine göz diken Netflix bu kez dünyaca ünlü gece yarısı talk-show'cusu David Letterman'ı emeklilikten geri döndürüyor.

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2017 - 21:52
Gündem

Kaliteli yapımlarıyla dizi sektöründe önemli bir pastayı alan son dönemin popüler online yayın paltformu Netflix'ten yeni dizi projeleri için çalışmalar durmaksızın sürüyor.

DAVID LETTERMAN HAYRANLARI EKRAN BAŞINA!

Son dönemde komedi dünyasının önemli isimlerine göz diken Netflix bu kez dünyaca ünlü gece yarısı talk-show'cusu David Letterman'ı emeklilikten geri döndürüyor!

NETFLIX'TEN YENİ DİZİYE ONAY

Netflix; NBC'deki Late Night with David Letterman ve CBS'teki Late Show with David Letterman programlarıyla bilinen komedyen sunucunun rol alacağı altı bölümlük bir diziye onay verdi.

Birer saat süreli bölümlerde Letterman'ın takdir ettiği tek bir konuğu ya da alanında uzmanlaşmış kişilerle kendisinin belirlediği kriterler doğrultusunda uzun sohbetlerine tanıklık edeceğiz. Sonbaharda çekimlerine başlanması planan dizide bazı sohbetlerin izleyici önünde çekilebileceği belirtiliyor.

17-08/08/david-letterman-dizi.png

"Bu projede Netflix ile birlikte çalışmaktan dolayı heyecanlı ve şanslıyım" diyen Letterman sözlerine şöyle devam etti: "Şunu öğrendim: Ailenizle daha fazla zaman geçirmek için emekli olursanız, öncelikle ailenize danışın! İzlediğiniz için teşekkürler!"

LETTERMAN'IN KARİYERİ

Amerikan televizyon tarihinin en uzun süre ekranlarda kalan gece talk-show sunucusu unvanına sahip Letterman 33 yıl boyunca işini başarıyla yaptı. 01 Şubat 1982'de NBC kanalında Late Night with David Letterman ile talk-show dünyasına giren yapımcı/komedyen, 20 Mayıs 2015'te CBS'te devam ettiği Late Show with David Letterman'ı sonlandırmıştı.

Netflix İçerik Departmanı Başkanı Ted Sarandos ise "David Letterman ile tanışmak bile başlı başına heyecan vericiyken, bir de birlikte çalışacağımızı duyurmanın ne kadar heyecan verici olduğunu hayal edin. Masa başından kalkıp ilginç bulduğu insanlarla yapacağı sohbetleri görmek için sabırsızlanıyoruz" derken David Letterman'ın gerçek bir televizyon ikonu olduğunu vurguladı.

Kariyerinde 10 Emmy ve iki Peabody Ödülü bulunan Letterman ayrıca Ekim ayı içinde Mark Twain Ödülünü'de alacak.

DİZİ NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Henüz ismi netleşmeyen dizinin 2018 senesi içinde Netflix takipçileriyle buluşması bekleniyor.

17-08/08/david-letterman-netflix-dizi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin