Dayan Yüreğim ne zaman final yapacak?

Fox ekranlarında yayınlanan başrollerinde Ece Uslu ve Cansel Elçin’in yer aldığı dizi Dayan Yüreğim final kararı aldı.

Sibel Karagöl
24 Nisan 2017 - 17:18
İptal - Onay

Fox Tv ekranlarının büyük emeklerle yayın hayatına getirdiği dizi Dayan Yüreğim’de sona gelindi. Cuma akşamları yayınlanan dizi, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi ve Survivor projeleriyle olan yarışında ne yazık ki istediği başarıyı yakalayamadı ve Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturduğu Dayan Yüreğim dizisi final yapacağını açıkladı.

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizi, ilk bölümüyle büyük hayal kırıklığı yaşattı. 3 Şubat Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanan dizi reytinglerde alt sıralarda yer aldı. Ekranlara merhaba dediği gün reyting listelerinde alt sıralarda yer alarak hayal kırıklığı yaşatmıştı. Hikayesi Ozan Yurdakul’a, senaryosu Serap Gazel’e ait Dayan Yüreğim ikinci bölümü ile birlikte reytinglerinde bir artış yaşamıştı. 

17-04/24/dy.jpg

Dram Severler Sevmedi

Ön hazırlıkları bir yıldır, çekimleri  iki aydır süren dram dizisi Dayan Yüreğim güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmesine rağmen dizi hakkında uzun süredir final söylentileri devam ediyordu. Resmi açıklama ise geçtiğimiz günlerde Endemol Shine Türkiye’nin temsilcisinden geldi.

Dayan Yüreğim dizisi 13. Bölümüyle birlikte ekranlara veda edecek. Dizinin son bölümü herhangi bir aksilik yaşanmazsa 28 Nisan Cuma akşamı ekranlara gelecek. 

17-04/24/dy3.jpg

Oyuncu kadrosusunda Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz ve Berk Atan’ın dışında Ege Aydan, Didem İnselel, Tuncer Salman, Bengi Öztürk, Bora Akkaş, Aydan Koptur, Ferit Kaya, Korel Cezayirli, Bülent Alkış, Özlem Maden, Mehmet Aslan, Miray Akay ve Brad Berke Bayrak’ın yer aldığı, bir kadının her şeyini kaybettikten sonra çocukları için hayatta kalma mücadelesini çarpıcı bir gerçeklikle anlatan dizi bu hafta son kez ekranlara gelerek, erken veda yapan diziler kervanına katılacak.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin