Deadbeat iptal edildi

Hulu'nun doğaüstü temalı komedisi 4. sezon onayını alamadı.

Volkan Küçükel
06 Haziran 2016 - 18:33
İptal - Onay

Deadbeat takipçileri için üzücü gelişme!

Son dönemde dizilere de yatırım yapmaya başlayan online video izleme platformu Hulu'nun üç sezondur izleyicilerle buluşan komedi dizisi 'Deadbeat' için iptal kararı çıktı! Dizinin dördüncü sezonu olmayacak.

DOĞAÜSTÜ KOMEDİ

New York'taki hayaletlerin yarım kalan işlerini tamamlamalarına yardım eden Kevin Pacalioglu (Tyler Labine) isimli bir medyumun, en iyi arkadaşı ve uyuşturucu satıcısı Roofie (Brandon T. Jackson) ile birlikte eğlenceli maceralarını izlediğimiz dizi, böylelikle 36 bölümlük bir dizi olarak arşivdeki yerini aldı.

16-06/06/twitter.png

2014 senesinde ekran macerasına başlayan Deadbeat düşük bütçeli bir diziydi. İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin diğer sezonları 13'er bölümden oluşuyordu.

Cody Heller ve Brett Konner ikilisinin ortak yaratıcısı olduğu dizide Cat Deeley, hayaletlerle gerçek iletişim yeteneği olmayan sahtekar-ünlü medyum ve Kevin'ın rakibi olan Camomile White; Lucy DeVito ise Camomile'ın ezik asistanı Sue Tabernacle karakteriyle yer alıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin