Deadly Class çizgi romanı dizi oluyor!

İlk sayısı 2014 yılında yayımlanan "Deadly Class" çizgi romanı televizyon ekranlarına uyarlanıyor.

Volkan Küçükel
27 Eylül 2017 - 23:57
Gündem

"Yeryüzündeki en acımasız liseye hoş geldiniz. Burada cinayet bir sanat, öldürmek ise zanaat..."

SYFY "DEADLY CLASS" UYARLAMASI İÇİN DÜĞMEYE BASTI!

Rick Remender ve Wes Craig ikilisince yaratılan ve ilk sayısı 2014 yılında yayımlanan "Deadly Class" çizgi romanı televizyon ekranlarına uyarlanıyor.

Captain America ve Avengers filmlerinin yönetmeni Joe ve Anthony Russo kardeşlerin yürütücü yapımcılığını üstleneceği dizinin adresi kablolu televizyon kanallarından Syfy oldu. Kanal, proje için pilot bölüm siparişini verdi.

17-09/27/deadly-class-cizgi-roman.jpg

Remender ile birlikte Miles Feldssott'un uyarlama senaryoyu kaleme alacağı projenin aslında 2016 yazında Sony TV Pictures ve Universal Cable Prods. ortaklığında televizyona uyarlanması için geliştirme çalışmalarına başlanmış ancak sonrasında çalışmalardan bir haber gelmemişti.

"DEADLY CLASS" KONUSU

Deadly Class, bizleri 80'li yılların sonlarında toplumda kabul görmüş genel kültürün karşıtı olarak ortaya çıkan "karşıt kültürün" perde arkasında serüvene çıkaran bir lise draması olarak biliniyor.

Hikaye; ölümcül sanatlar lisesi olarak bilinen King's Dominion'a kayıtlı, dünyanın önde gelen suç aileleri için çalışacak en iyi suikastçilerin yeni nesilleri olmaya aday öğrencilere odaklanıyor.

17-09/27/deadly-class-poster-1506545882.jpg

Deadly Class'ın ilk sayıları geçmişinde talihsiz olaylar yaşamış Marcus Lopez'in sokaklarda yaşamaktan, suikastçı yetiştiren bu okula geçiş sürecindeki olaylara odaklanıyor.

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Remender ve Feldsott ikilisi Russo Brothers Productions'tan Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca; showrruner Adam Targum (Banshee) ve pilot bölüm yönetmenliğini üstlenecek Lee Toland Krieger ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

17-09/27/rick-remender-twitter.png

Deadly Class'ın senaryo geliştirme aşaması sürerken, oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına da yakın bir zamanda başlanacak.

SYFY'IN DİĞER PİLOT BÖLÜM SİPARİŞLERİ

Syfy ayrıca George R.R. Martin'in kısa hikayesi Nightflyers'ın ve Kevin Bacon'ın da rol alacağı 1990 yapımı Tremors filminin dizi uyarlaması için pilot bölüm siparişleri vermişti.

17-09/27/deadly-class-cizim.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin