resim yok
08 Temmuz 2011 - 00:00

 

Defne Joy Foster’ın ölüm nedeninin tespiti için açılan dosyaya savcılığın takipsizlik vermesi Defne Joy Foster'in annesini isyan ettirdi.

 

 

hurriyet.com.tr'ye konuşan aile avukatı Ersan Taştekin " Hatice Hanım büyük bir üzüntü içinde. Bana iki gündür uyuyamadığını ve sürekli ağladığını söyledi. Bu takipsizlik kararı bir türlü kabul edemiyor.Ateş düştüğü yeri yakıyor." dedi.

 

Taştekin, dosyanın kapatılmasını kabul edemediklerini belirterek " Soruşturmada şüpheli 7-8 durum var. Adli Tıp raporuna göre evde iki ayrı kişiye ait DNA örneği bulunan iki izmarit var. Yani evde Defne ve Kerem'den başka iki kişi daha varmış.Dosyada buna benzer bir çok cevaplanması gereken soru var.  Bu raporun ortaya çıkmasından iki gün sonra soruşturmanın bitirilmesi kamu vicdanını rahatsız etmiştir. Savcılığın burada bu şüpheli durumları açığa kavuşturması için soruşturması derinleştirmesi gerekiyordu. Biz ağır ceza mahkemesine itiraz edeceğiz. Eğer aynı karar çıkarsa Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gideceğiz." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin