resim yok
12 Ocak 2013 - 00:00

 

Sandal’ın sözleriyle başlayan gerginlik artarak devam ediyor

Emina Sandal’ın “Satışlarda Top 10 listesine girdim” tweeti üzerine “En çok indirilen, dinlenen şarkılar benim. Git kızım evine, çoluk çocuk bak. Git kendi ülkende manşet ol!” diye çıkış yapan Akalın, Sandal hayranlarının tepkilerini çekmişti.

GERGİNLİĞİ ARTIRDI

Demet Akalın ve Mustafa Sandal Akmerkez’de az daha pişti oluyorlardı. Sandal’ın AVM'de bulunduğu saatte kocası Okan Kurt’la gezinti yapan Akalın, gerginliği arttıracak açıklamalar yapmaktan geri kalmadı.

"BU ONA YETER"

Gazetecilerin “Sizin Sandal hakkında yaptığınız yorum, ülkesi Sırbistan’da kapak oldu. Bir Sırp dergisi Emina Türkiye’de istenmiyor başlığı attı. Ne düşünüyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Akalın, “Bu ona yeter. Ben başka bir şey söylemeyeceğim” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin