Demet Akalın gün sayıyor! Kaç kilo aldı?

Demet Akalın gün sayıyor!

resim yok
08 Ocak 2014 - 11:26
Magazin

Demet Akalın gün sayıyor!

Bebek alışverişi bitmiyor!

8,5 aylık hamile olan Demet Akalın eşi Okan Kurt ile birlikte Akmerkez'de görüntülendi.


İşte detaylar:

 

AKMERKEZ'DE

Gelecek ay kızı Hira'yı kucağına almaya hazırlanan Demet Akalın, önceki gün eşi Okan Kurt ile birlikte Akmerkez'de görüntülendi.

 

YATAR POZİSYONDA

Bir cafede oturan Akalın-Kurt çifti, arkadaşlarına iki saat eşlik ederken Akalın'ın yatar pozisyon oturması dikkatlerden kaçmadı.

 

ALIŞVERİŞ DE YAPTI

Bir süre dinlenen Demet Akalın, daha sonra kızı için alışveriş yaptı.

Hira adını verecekleri bebeklerinin doğumuna bir ay kala instagramda sürekli kıyafet fotoğrafı paylaşan şarkıcının sohbet öncesinde yine alışveriş yapmış olması dikkatlerden kaçmadı.

 

GERİ SAYIM BAŞLADI!

Akalın'ın karnının iyice şiştiği gözlendi.[reklam]

Oturmakta bile güçlük çeken popçu, rahat etmek için kot bir tulum giydi.

 

22 KİLO ALDI

Demet Akalın, hamileliğinde 22 kilo aldı.

 

DOĞUMU NASIL OLACAK?

Anne ve baba olmak için doğum zamanını iple çeken çift, heyecanlarını arkadaş toplantıları ile atmaya çalışıyorlar. Geçtiğimiz gün aranjör Erdem Kınay'la akşam yemeği yiyen çift çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Akalın'ın doğumu ile ilgili en merak edilen konu, doğumun sezaryen mi, normal doğum mu olacağı yönünde. Demet Akalın sonunda basın mensupları aracılığı ile hayranlarının merakını da giderdi.

Demet Akalın, doğumun sezaryen olacağını açıklarken;

“Yaşım gereği sezeryanla doğuracağım. Normalini gözüm kesmiyor. Okan’a kalsa ‘Doğurma Haziran’a kadar bekle’ diyor” şeklinde konuştu.

 

 

ÜNLÜ İSİMLERİN AKIL HOCALARINI DUYUNCA ŞAŞIRACAKSINIZ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin