Demet Akbağ'dan yeni dizi yolda!

Usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Demet Akbağ, Show TV'nin yeni dizisinde yer alacak.

resim yok
21 Ağustos 2013 - 10:50
Magazin

Usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Demet Akbağ, Show TV'nin yeni dizisinde yer alacak.

 

BKM FİLM YAPIMI

 

BKM Film'in yapımcılığını üstlenecek dizide şimdilik sadece Demet Akbağ belli oldu.

 

DETAYLAR YAKINDA

 

Kadronun ve dizinin isminin ileriki günlerde açıklanması bekleniyor.

 

HANGİ KANALDA?

 

Uzun süredir dizi de yer almayan usta oyuncu yeni sezonda yeni dizisi ile Show TV ekranlarda olacak.

 

NE ZAMAN?

 

Dizinin Eylül ya da Ekim ayında izleyicinin karşısında olması bekleniyor.

Demet Akbağ son yıllarda Hükümet Kadın ve Eyvah Eyvah , Benzemez Kimse Sana ile gündemde oldu.

Ödüllerle dolu kariyerinde bugüne kadar 10 sinema filminde oynayan Demet Akbağ, bu yaz 3 sinema filminde yer alarak bir rekora imza atıyor.

İşte o projeler ve detayları:

1. Ünlü oyuncu önce Haluk Bilginer ile birlikte başrolü paylaştığı, ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın 'Kış Uykusu' adlı projesinde yer aldı. Akbağ, bu filmle ilk kez Cannes Film Festivali’ne de gidecek.

Filmin detayları şöyle: Aydın emekli bir oyuncudur; aktörlüğü bıraktıktan sonra Orta Anadolu'da kendi halinde küçük bir otelde çalışarak günlerini geçirir. Hayatında ise iki kadın vardır: kendisine her anlamda uzak ve soğuk olan genç karısı Nihal ve boşanmış olan kız kardeşi Necla.

Kışın bastırması ve kar yağışının artması bu küçük taşrtada en çok Aydın'ın sinirlerine dokunur ve onu uzaklara gitmeye teşvik eder...

Türk sinemasının Cannes tescilli, bol ödüllü yönetmeni Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadolu'da filminden sonra hayata geçirdiği son filmi olan Kış Uykusu yine yüzünü taşraya dönen bir yapım.

Filmin başrolünde Haluk Bilginer yer alırken, kadroda kendisine Demet Akbağ, Melisa Sözen, Ayberk Pekcan, Serhat Kılıç, Tamer Levent, Nejat İşler ve Nadir Sarıbacak eşlik ediyor.
[reklam]
2. Ardından Sermiyan Midyat’ın yönettiği Hükümet Kadın filminin ikincisi olan 'Hükümet Kadın2'de rol alan Akbağ, Mardin’de yapılan çekimlerde 45 dereceyi bulan sıcaklardan çok etkilendiğini söyledi.

Sermiyan Midyat'ın yazdığı ve yönettiği BKM Film yapımı, 'Hükümet Kadın 2'de Demet Akbağ'a, ilk filmdeki kadro tamamen eşlik ediyor.

Filmin ilkinde hayata gözlerini kapayan Xate (Demet Akbağ) ve eşi Aziz Veysel'in (Ercan Kesal) yaklaşık 10 yıl önceki maceralarını beyazperdeye yansıtan filmde yine kalabalık bir Mardin ekibi de yer aldı.

Demet Akbağ, ikinci filmde de ilkinde olduğu gibi, güçlü ve inatçı Xate karakteriyle binbir maceraya atılıp, yine seyirciyi kahkahaya boğacak.

3. Yaz boyu neredeyse hiç durmadan çalışan Demet Akbağ önümüzdeki hafta yine film setinde olacak. Akbağ, gişede büyük başarı elde eden Ata Demirer’in Eyvah Eyvah serisinin yeni filmi için kamera karşısına geçecek.

Ünlü oyuncunun rol aldığı üç filmden 500 bin TL kazandığı öğrenildi.

 

 

HÜKÜMET KADIN 2'NİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin