Demet Şener ve İbrahim Kutluay çifti ayrılıyor mu?

Uzun bir süredir gündemi meşgul eden Demet Şener ayrılık haberlerine ilk kez Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında yanıt verdi!

resim yok
18 Aralık 2013 - 12:23
Magazin

Demet Şener bugün bir gazetede yer alan "Modern Ayrılık" başlıklı eşi İbrahim Kutluay'la boşanacağı yönünde yazılan habere canlı yayında isyan etti..

Uzun bir süredir gündemi meşgul eden Demet Şener ayrılık haberlerine ilk kez Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında yanıt verdi!


Demet Şener ile İbrahim Kutluay, ayrıldıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı.

 

İŞTE O YALANLAMA AÇIKLAMALARI!

İbrahim Kutluay,

''Kaç kere açıklama yapacağız bu konunda yok öyle bir şey!

Nereden çıkarıyorlar bu haberleri, bu konularda da konuşmayı sevmiyorum.

 

''HUZURUMUZU KAÇIYORLAR''

Huzurumuzu kaçırıyorlar...'' dedi.

Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Demet Şener ise;

''Böyle bir şey yok. Benim ağzımdan herkes duysun ve artık bu haberleri yapmaktan vazgeçsinler.

Hiç bir şey ispat etmek zorunda değiliz. Biz ayrılmıyoruz diye bir yerlere çıkacak halimiz yok.

 

''GAYET MUTLUYUZ''

Çocuklarımızla gayet mutlu bir aile hayatı yaşıyoruz'' dedi.[reklam]

YALANLANAN HABER

Medyada çıkan ve yalanlanan o haber şöyleydi:

''8 yıl önce evlenen ve iki çocuk sahibi olan Demet Şener ile İbrahim Kutluay evleri ayırdı. Boşanmaya sıcak bakmayan Demet Şener yuvasını kurtarmaya, eşini eve döndürmeye çalışıyor.

Demet Şener ile 4 yıllık aşkın ardından 2005'te nikah masasına oturduğu İbrahim Kutluay'ın evliliği üzerinde son 1 yıldır kara bulutlar dolaşıyordu. İrem ve Ömer adlı 2 çocuğu olan çift bu iddiaları geçen yaz yalanlamıştı. Demet Şener'e ihanet ettiği iddia edilen İbrahim Kutluay'ın haftanın belirli günlerinde kendine ait başka bir evde kaldığı konuşulmaya başlandı.

Boşanmaya sıcak bakmayan ve yuvasını kurtarmaya çalışan Demet Şener'in bu durumu yakınlarından bile gizlediği söyleniyor. 8 yıllık evli çift hakkında konuşulan dedikodu şu; "İbrahim Kutluay çocuklarına çok düşkün bir baba. Bu yüzden haftanın belirli günlerinde evine geliyor. Bazı günler de bekar evinde yaşıyor. Demet Şener hâlâ aşık olduğu eşinin eve dönmesini bekliyor."

 

 

ÜNLÜ ÇİFTİ MEDYA AYIRMIŞ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin