Demet Şener'den o fotoğraflara ilginç yorum!

Demet Şener, Harun Tan'ın fotoğraflarına ne dedi?

resim yok
03 Ocak 2014 - 10:16
Magazin

Demet Şener, Harun Tan'ın fotoğraflarına ne dedi?

Harun Tan'ın kendini Ashtanga yogaya adaması, sanal dünyada günün konusu oldu.

 

İşte detaylar:

 

BİR ÖVGÜ DE ONDAN!

Tan'ın elastiki yapısına bir övgü de Demet Şener Kutluay'dan geldi.

Kutluay şaşkınlığını, Instagram'da;

 

''SEN AŞMIŞSIN''

"Harun artık sen aşmışsın" sözleriyle dile getirdi.

 

TAN'IN YANITI

Harun Tan ise şu yanıtı verdi:

"Boğazımdan ev yemeği geçse çok daha iyi hareketler çıkacak!"

 

DAVET

Kutluay da, Tan'ı evlerine davet etti.

Ashtanga Yoga Nedir?

Nefes ve hareketin koordinasyonu ve belirli bir sırayı takip eden pozlardan oluşan akıcı bir uygulamadır. Uygulama ile zihin dinginleşir aynı zamanda pratik esnasında içsel ısı oluşur.

Bu da bedenin toksinlerden arınmasını sağlar ve dolaşımı düzenler, Bununla birlikte fiziksel açıdan esneklik ve güç kazandırır.[reklam]

Ashtanga Yoga Hindistan’ın Mysore şehrinde 1915-2009 tarihleri arasında yaşamış Sri K.Pattabhi Jois tarafından geliştirilmiş bir sistemdir. Bugün dünya çapında en çok uygulanan ve en yaygın olan yoga türüdür.

Madonna, Sting,Gwyneth Paltrow,Gerri Halliwell gibi birçok ünlü Ashtanga yoga yapmaktadırlar. Diğer yogalardan farklı olarak günümüze kadar değişime uğramadan gelmiş geleneksel bir metoddur.

Ashtanaga Vinyasa Yoganın 3 temel öğesini pozlar, nefes ve odak(bakış) noktası teşkil eder. Pozlar bedeni esnetir, güçlendirir ve toksinlerden arındırır. Asanalar sırasında uygulanan nefes sinir sistemini, Dristhi (bakış ,odak noktası) ise zihni arındırır.

Nefes ve hareketin senkronizasyonu ile birlikte, Mula (anal kilit) ve Uddiyana Banda (alt karın kilidi)uygulanır. Bu kilitler yaşam enerjisini bedende tutar. Güçlü bir içsel ısı oluştururlar.

 

 

DEMET ŞENER VE İBRAHİM KUTLUAY'DAN YALANLAMA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin