Demi Moore Empire dizisine geliyor!

Ghost, A Few Good Men gibi filmlerle bir döneme damgasını vuran yıldız oyuncu Demi Moore uzun bir aranın ardından küçük ekranlara Empire dizisi ile dönüyor.

Volkan Küçükel
22 Şubat 2017 - 02:20
Gündem

Ghost, A Few Good Men gibi filmlerle bir döneme damgasını vuran yıldız oyuncu Demi Moore uzun bir aranından küçük ekranlara dönüyor!

Peki Demi Moore'u televizyon dünyasına döndüren yapım hangisi?

TVLine'ın haberine göre aktris, Fox'un yüksek izlenme oranlarıyla yoluna devam eden hip-hop draması Empire'a yinelenen bir rolle katıldı.

MOORE'UN ROLÜNÜN DETAYLARI

Üçüncü sezonu devam eden ve sezon ortası arasında bulunan diziye önemli bir rolle katılacağı belirtilen Moore'un rolünün ayrıntıları ise şöyle:

Moore, esrarengiz ve karanlık bir geçmişi olan ve Lyon ailesi için sorun haline gelebilecek bir karaktere hayat verecek. İlk olarak üçüncü sezon finalinde karşımıza çıkacak karakter, şimdiden siparişleri verilen dördüncü sezon bölümlerinde de karşımıza çıkmaya devam edecek.

17-02/22/demi-moore.jpg

ANNE-KIZ AYNI PROJEDE

Aktris böylelikle, gerçek hayattaki kızı Rumer Willis'in da içinde bulunduğu üçüncü sezon konuk oyuncu listesine adını yazdırdı. Eva Longoria, Taye Diggs, Phylicia Rashad ve Nia Long ise bu sezonun diğer sürprizleri. Anne-kızın, dizinin hikayesinde yollarının kesişip kesişmeyeceği ise şimdilik belirsiz.

Ağırlıklı olarak sinema kariyeriyle tanınan 55 yaşındaki Moore dizi dünyasında son olarak 2003 senesinde Will & Grace'in 'Women and Children First' isimli bölümünde karşımıza çıkmıştı.

Moore şu sıralar Scarlett Johansson, Kate McKinnon ve Zoe Kravitz ile birlikte rol alacağı Lucia Aniello'nun komedi filmi Rock That Body'nin çekimleriyle de meşgul.

EMPIRE 3. SEZONUN DEVAMI NE ZAMAN?

Üçüncü sezonunu, 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 3.19 reyting oranı ve 8.665 milyon izleyiciyle yüksek ortalamalarla sürdüren Empire, 22 Mart Çarşamba akşamı sezonun onuncu bölümü "Keys To The Kingdom" ile Fox ekranlarına geri dönecek.

'Empire' 3. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin