resim yok
05 Şubat 2012 - 00:00

 

‘Eyvah Eyvah’tan sonra ‘Berlin Kaplanı’ ile de beyazperdede fırtınalar estiren komedyen Ata Demirer, önceki akşam Beyaz Show’un konuğuydu
 
 İlk haftada 1 milyona yakın gişe yapan ‘Berlin Kaplanı’ ile ilgili olarak Ferdi Tayfur’un ortaya attığı “Ata Demirer senaryomu çaldı” iddiası ise filmi gölgede bıraktı. Filmin senaryosunun kendisine ait ‘Lambalı Saz’ isimli senaryosuyla aynı olduğunu iddia eden Tayfur’un bu açıklamasıyla ilgili olarak Demirer, “Öyle bir şey söz konusu değil. Her şey bana ait, bütün senaryo benim” dedi.
 
İşte ortak noktalar
Demirer’in boksör filmi çektiğini öğrenince yazdan beri şüphelendiğini ancak filmi görmeden kesin yargıya varmak istemediğini söyleyen Ferdi Tayfur, şunları söyledi: “Ata Demirer’i ben insan, adam sandım. Kendisine okunması için 3 yıl önce gönderdiğim ve bana bir daha geri vermediği noter tasdikli senaryomu çalmış, ‘Berlin Kaplanı’ filmine uyarlamış. Senaryodaki konular neredeyse birebir aynı. Bende de boks var. Hatta ‘Boks maçını Orhan Ayhan anlatacak’ diye senaryoya not düşmüştüm. Onu bile kullanmış. Benim senaryomdaki kızımın adı olan Elvan’ı sevgilisinin adı olarak kullanmış. Filmimdeki mafyayı alıp Almanya’daki sahnelere koymuş.”
Tayfur, “Yazıklar olsun” diyerek 2009 yılında notere onaylattığı senaryosunun örneğini de paylaştı. Daha önce komedyen Yavuz Seçkin de Demirer’in film senaryosunu kendisinden çaldığını belirterek dava açmıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin