Deniz Çakır'ın yeni dizisi belli oldu!

Deniz Çakır ekranlara geri dönüyor...

resim yok
25 Şubat 2014 - 16:08
Magazin

Sevilen oyuncu yeni dizi projesiyle dönüyor...

 

Deniz Çakır'ın yeni dizisi: Yasak

 

Yasak'la dönüyor..

 

İşte detaylar:

Oyuncu Deniz Çakır, yeni dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

 

TMC

Oyuncu Deniz Çakır geçtiğimiz günlerde ünlü yapım şirketi TMC ile yeni bir televizyon dizisi için anlaşma yaptı.

 

ÇEKİMLER BAŞLADI

Beykoz Kundura Fabrikası'nda dekor çalışmaları tamamlanan dizinin çekimleri başladı.

 

KİMLER VAR?

Mart sonu gibi yayınlanacak olan başrollerini Fikret Kuşkan ve Burak Yamantürk ile paylaşacak olan Çakır'ın, yeni projesi 'Yasak' için oldukça heyecanlı olduğu öğrenildi.

 

HİKAYESİ

Osmanlı İmparatorluğu’nun son döneminde bir konakta yaşananları konu alacak dizinin yönetmeni ise Kudret Sabancı.

 

ÇAKIR'IN KARİYERİ

Birol Güven yeni dizisi Kadın İsterse için en sonunda Deniz Çakır'da karar kılmış ve oyuncu, yardımcı fakat önemli bir rol olan Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yapmıştır. Dizide başta Hülya Avşar ve hocası Cihan Ünal olmakla önemli bir kadro ile çalışan Çakır için bu iyi bir başlangıç oldu. Dizinin sona ermesinin ardından Birol Güven'in başka yazdığı bir dizi olan sitcom İki Arada Aşk adlı dizide başrolde yer aldı. Birol Güven kendisinin gelecekte büyük bir yıldız olacağından hiç bir süphesi olmadığını belirtti. Bu sefer, önceki dizideki kötü kadın imajıni yıkmayı başarsa da, dizi başka bir kanala transfer olunca düşük ratingler yüzünden yayından kaldırıldı.

 

Bu dizinin ardından yine iyi bir karakteri oynadığı İşte Benim (ve ya diğer adıyla Evet Benim) dizisinde yer aldı. Bir yaz dizisi olan bu dizi rol aldığı önceki iki dizinin aksine birçok karakteri ve onların hayatlarını ele alıyordu. Daha önce yer aldığı dizilerden en az bölüm yayınlanan bu yaz dizisi, çok geçmeden yayından kaldırıldı.
 

Çakır en büyük çıkışını Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan Yaprak Dökümü dizisiyle yaptı. Dizi sayesinde tecrübesi ve popülaritesi artan Deniz Çakır dizide en önemli karakterlerden biri olan Ferhunde rolüyle dikkat toplamayı başardı. Dizideki oyunculuğu kendisine 2010 senesinde ilk kez takdim edilen İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu - Dram ödülü kazandırdı. Çakır, hatta bu sayede diğer bazı ülkelerde de başta Bulgaristan ve Azerbaycan olmakla hayranlar kazandı. Bu sıralarda İstanbul Devlet Tiyatrosunda "Uyarca" isimli oyunda yer almıştır. Deniz Çakır dizideki oyuncular arasında özellikle Halil Ergün ile yakın bir arkadaşlık kurmuştur. Kendisi TV8'de katıldığı bir programda Ergün'ün kendisinin oyunculuğunun gelişmesinde çok büyük katkısı olduğunu dile getirmiştir.[reklam]

Çakır, 2008 senesinde Özlem Akova'nın yönetmenliğini yaptığı Kako Si? filminde başrolü üstlendi. Filmin 2010 senesinin sonlarına doğru vizyona girmesi bekleniyor. Berlin Film Festivali için yapılmış filmin fragmanı uzun süre yayınlanmış olsa da Türkiyede vizyonlara girmemiştir. Çakır, bu dönemde filmin festival filmi olduğunu ve vizyona gireceğini zannetmediğini söylemiştir. Yakında gösterime girmesi beklenen Emre Şahin'in yönetmenliğini yaptığı 40 isimli sinema filminde yine başrolde yer almıştır. Şahin, rolü sadece onun için yazdığını söylemiştir. Bir çanta etrafında dönen hayatları konu alan film Deniz Çakır'ın oynamayı kabul ettiği iki filmden biri. Daha önce birçok proje teklifi alsa da sadece arşive konulucak işlerde yer alarak daha iyi bir kariyer çizmeyi planladığını belirtti. Oyuncu, Avrupa Yakası isimli dizinin bir bölümünde de konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Çakır, 2009 senesinde Aşk Sözleri isimli bazı William Shakespeare oyunlarının karışımı olan bir tiyatro oyununda yer aldı. Oyundaki performansıyla Afife Jale Ödülleri'nde bir adaylıkla onurlandırıldı. Oyuncu bunun dışında seslendirmeler 'de yapmaktadır. Reklamlar dışında Iron Man ve Kung Fu Panda gibi bazı filmlerde seslendirme yapmıştır.

Çakır, Özcan Deniz'in Ya Sonra filminde Didem karakteri ile sinemada 3. başrolü üstlenmiştir. Ya Sonra şarkısını seslendirerek, herkesi şaşırtan oyuncunun da etkisiyle parça Yılın en çok tıklanan soundtrack müziği olmuştur.[kaynak belirtilmeli]

Eylül 2011 tarihinde başlayan İffet adlı dizide yer almaktadır. Namus kavramını sorgulayan dizide, İbrahim Çelikkol, Zuhal Olcay ve Melike Güner de oyuncu kadrosunda yer alan isimlerdendir. Daha Sonra 2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında Şah Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katılmış, bir sezonluk performanstan sonra ayrılmıştır.

 

 

'KARA PARA AŞK'TA USTA BİR İSİM! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin