resim yok
21 Aralık 2011 - 00:00

 

Meme kanseri nedeniyle göğsünün bir tanesi alınan Deniz Uğur'un sağlık durumu nasıl? Ameliyatın yapıldığı hastaneden açıklama geldi
 
Meme kanserine yakalanan ve dün akşam saatlerinde bir göğsü alınan Deniz Uğur'dan sevindiren haber geldi.  Oyuncunun ameliyatını yapan doktorlar dün akşam erteledikleri basın açıklamasını bugün yaptı.
 
Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi doktorlarının yaptığı açıklamaya göre oyuncunun durumu iyi. Doktorlar, "Deniz Uğur, 19 Aralık 2011 tarihinde sağ memesinde kitle nedeniyle hastanemizde başarılı bir ameliyat geçirdi" derken, "Deniz Uğur’un sağlık durumu iyi olup, normal odada izlenmektedir" şeklinde konuştular.
 
Twitter'dan da oyuncuya tepkiler geldi. Nedim Saban, "Deniz Uğur kanseri aşacak. O, hem yetenekli, hem dirayetli, hem sevgi dolu bir insan. Allah yanında olsun" dedi. Itır Esen de "Deniz Uğur'a acil şifalar diliyorum... Allah yavrularına bağışlasın.. Hastane köşelerinde yatan bütün hastalarında Allah yardımcısı olsun" şeklinde yazdı.
 
Adını Feriha Koydum dizisinin oyuncusu Ceyda Ateş de Twitter hesabında, "Canım kuzum Deniz Uğur'u ziyarete geldim o kadar guzel ve sağlıklı ki kimse üzülmesin. Biz çok mutluyuz ve iyiyiz" yazdı.
 
Göğsünün bir tanesi alınan Deniz Uğur iki saati aşkın süre ameliyatta kaldı. Hastanede sanatçının yanında olan Vahide Gördüm, "Ameliyatın iyi geçtiğini söylediler. Her şey yolunda. Doktorlar Deniz Uğur'un kemoterapi görmesine gerek olmadığını iletti" demişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin