resim yok
20 Aralık 2011 - 00:00

 

Geçen hafta göğsünde kanserli kitle olduğu ortaya çıkan oyuncu Deniz Uğur dün ameliyat oldu. Arkadaşı Murat Onuk “Kanserin diğer organlarına sıçramadığını öğrendik” dedi
 
Geçen hafta göğüs kanseri olduğu ortaya çıkan “Adını Feriha Koydum” dizisinin Sanem’i Deniz Uğur, dün Amerikan Hastanesi’nde ameliyat oldu. Dizinin Vahide Gördüm’den sonra aynı hastalığa yakalanan ikinci oyuncusu olan Uğur, ameliyat öncesi moralini yüksek tutmaya çalıştı.
Uğur ameliyata dizideki rol arkadaşları, ailesi ve aynı zamanda rol aldığı “Bu Son Olsun” filminin de yönetmeni olan sevgilisi Orçun Benli’nin desteğiyle girdi. 2 gün hastanede kalacak olan?Uğur’un ameliyatının başarılı geçtiği öğrenildi.
Elle yaptığı kontrol sırasında göğsünde kitle olduğunu anlayıp doktoruna başvuran ve ardından kötü haberi alan Uğur, ameliyata girdikten sonra sevgilisi hastaneden ayrıldı. Benli çıkışta “Birazdan ameliyata alınacak. Morali iyi. Dostlarının ve bizim desteğimizle bu kötü günleri atlatacaktır. Onun yanındayız. Zaten doktoru da çok iyi. Ameliyatı biraz uzun sürecekmiş. Dostları ve oyuncu arkadaşları da akşama doğru yanına gelebilirler” diye konuştu.
 
Ameliyat sırasında arkadaşları Sedef Şahin, Murat Onuk, Hazal Kaya, Ceyda Ateş ve Feyza Civelek hastaneye gelip Uğur’un ailesinden bilgi aldı. Uğur’un rol arkadaşı Murat Onuk, “Kanserin diğer organlarına sıçramadığını öğrendik. Buna çok sevindik” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin