Derya Baykal ve kızlarının kilo verme sırrı!

Derya Baykal oyunculuk yapmaya başlayan kızları Derya ve Ferhan Şensoy ile birlikte form tuttu.

resim yok
10 Eylül 2013 - 11:00
Magazin

Derya Baykal oyunculuk yapmaya başlayan kızları Derya ve Ferhan Şensoy ile birlikte form tuttu.

 

TOPLAMDA 40 KİLO VERİLDİ!

Baykal ve kızları karabuğday kürüyle toplamda 40 kilo zayıfladı...

 

2 AYDA 15 KİLO

Kanaltürk ekranlarının sevilen ismi Derya Baykal yeni sezon öncesi 2 ayda 15 kilo verdi.

Ünlülerin zayıflama koçu Şeyda Coşkun’la çalışarak fazla kilolarından kurtulan sanatçıya kızları Derya ve Ferhan Şensoy da eşlik etti.

Baykal ve kızları toplamda 40 kilo vermeyi başardı.

 

KİM, KAÇ KİLO VERDİ?

Kızlarıyla birlikte diyet yapmanın çok faydasını gördüğünü söyleyen ünlü sanatçı:

“Derya 14 kilo, Ferhan 11 kilo verdi. Şeyda  yiyeceklerimizi hazırlayıp getirdi. Biz de çok disiplinli davrandık. Karabuğday kürüyle istediğimiz kiloya indik” dedi.

 

DİYETİSYENLER PAHALI

Şeker hastası olduğu için yıllardır kilo vermekte zorlandığını söyleyen Derya Baykal:

“Şimdi 29 beden pantolonlara giriyorum” diye konuştu.

Diyetisyene gitmenin çok pahalı olduğunu söyleyen Baykal:

“Evde yemek pişirmedik. Ne mutfak alışverişi yaptık ne de ocak yandı. Çok masrafsız bir iş. Üstüne bir de kilo verdik” dedi.

 

KARABUĞDAY KÜRÜ

Ka­ra­buğ­da­yı di­ri ka­la­cak şe­kil­de haş­la­yın. Son­ra el­ma­yı ka­buk­la­rıy­la ren­de­le­yin.

Üze­ri­ne 1 sil­me çay ka­şı­ğı tar­çın ila­ve et­tik­ten son­ra ka­rı­şı­mı ka­ra­buğ­da­ya ek­le­yin. Sa­bah­la­rı tü­ke­tin.

 

SON ZAMANLARDA POPÜLER

Karabuğday son zamanların en sağlıklı ve popüler besin maddelerinden biri olarak öne çıkıyor. Yüksek besin değerine sahip ve enerji veren bir bitki olan karabuğday, karbonhidrat bakımından çok zengin ve çok güçlü bir protein kaynağı.[reklam]

İçeriğindeki doymamış çoklu yağ asitleri, amino asitler, antioksidanlar, B1, B2 ve E olmak üzere vitaminler, manganez, magnezyum, bakır, fosfor ve çinko gibi mineraller ile diyet lif sağlıklı bir besin maddesi olarak tercih edilmesini sağlıyor.

Yapılan araştırmalar karabuğdayın beslenme açısından birçok faydası olduğunu ortaya koyuyor. Örneğin içeriğindeki lignan maddesi kalp hastalıklarını ve kanser oluşumunu engelliyor. Karabuğday tüketimi aynı zamanda kötü kolesterolü, kan basıncını ve kan şekerini dengeliyor, bağırsakları çalıştırıyor, vücutta yağ toplanmasını, safrakesesi taşı oluşmasını önleyip tokluk hissi yaratıyor. Bu bitkinin en önemli özelliklerinden biri glüten içermemesi. Bu sayede glüten intoleransı olanlar tarafından rahatlıkla tüketilebiliyor. Glütensiz bir beslenmede buğday, çavdar ve arpanın yerini tutuyor. Pirinç, darı ve nohutun alternatifi olarak kullanılabiliyor. Kaliteli karabuğday rengi ve lezzeti sayesinde ayırt ediliyor.

Karabuğday alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, tanelerin nemlenmemiş olması. Tane karabuğdayın hava almayacak kapta, kuru ve serin bir yerde, unun ise buzdolabında saklanması gerekiyor.Doğru şekilde saklandığında bir yıl, unu ise birkaç ay kullanılabiliyor.

 

 

HAZAL KAYA'DAN KİLO VERME SIRLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin