resim yok
01 Nisan 2014 - 09:16
Magazin

Yalancı Berkay!

Adı Berkay ile aşk dedikodularına karışan Derya Şensoy, ünlü şarkıcının kendisi hakkında yaptığı "Birbirimize aşığız" şeklindeki açıklamasını yalanladı.


Derya Şensoy; kendisiyle aşk yaşadığını iddia eden Berkay'a ateş püskürdü: 'Yalan ve etik dışı beyanları hakkında dava açıyorum'

 

BERKAY'A BİR DARBE DAHA!

Ünlü popçu Berkay'a bir darbe de Derya Şensoy'dan geldi!

Güzel oyuncu; geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenmesi üzerine "aralarında aşk" olduğunu söyleyen; hatta daha da ileri gidip gazetecilere geçtiğimiz bir gece "Derya ile 2 haftadır birlikteyiz. Hatta şu an kendisi evimde uyuyor" diyen Berkay'a ateş püskürdü.

 

SERT SÖZLER

Berkay hakkında yasal yollara başvuracağını açıklayan Şensoy, ekledi:

"Bir arkadaşımın yaş günündeyken, kendisinin evinde uyuduğum şeklindeki etik değerlere aykırı beyanlarının gerçek dışı olduğu mahkeme nezdinde ispatlanacaktır."

 

''ARAMIZDA İLİŞKİ YAŞANMADI''

Genç oyuncunun yazılı açıklamasından dikkat çeken noktalar şöyle:[reklam]

"Bir gece kulübü çıkışında Berkay Şahin'in şahsımla ilgili yaptığı açıklamalar neticesinde, toplumda Berkay Şahin ile bir ilişkim olduğu izlenimi doğmuştur.

Şahin'in beyanları kesinlikle gerçekleri yansıtmamaktadır. Kendisi ile aramızda hiçbir ilişki yaşanmamıştır.

Bir arkadaşımın doğum günü kutlamasında olduğum gece, kendisinin evinde uyuduğum şeklindeki beyanlarının gerçek dışı olduğu, mahkeme nezdinde ispatlanacaktır.

Bu gerçek dışı bilgilere dayalı olarak ve benden görüş alınmadan yapılan yorumlar da medya etik ilkelerinin ihlali niteliğindedir.

 

YASAL YOLLAR ARANACAK...

Kişilik haklarımı zedeleyen bu konularda yasal yollara başvurular yapılması konusunda gerekli adımlar atılmaktadır."

 

 

ÜNLÜ İSİMLER NELERE KARŞI OLDUKLARINI AÇIKLADI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin