Derya Şensoy'un ilk sinema filmindeki rolü belli oldu!

'Bence konuşamamak aşka engel olamaz'

resim yok
27 Haziran 2014 - 10:14
Röportaj

'Bence konuşamamak aşka engel olamaz'

Annesi Derya Baykal ile birlikte 'Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı' isimli filmde dilsiz bir kızı canlandıran Derya Şensoy, aşkın engel tanımadığını söylüyor: ''Bence konuşamamak aşık olmaya engel değil...''


Murat Şeker, ilki 2010 yılında gösterime giren 'Çakallarla Dans' filminin üçüncüsü 'Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı'nın çekimlerine başladı. Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve Didem Balçın'dan oluşan ana kadronun yanı sıra filmde Gürkan Uygun, Derya Baykal ve Derya Şensoy da rol alıyor.

Film; Murat Akkoyunlu'nun canlandırdığı 'Del Piero Hikmet'in, aşık olduğu dilsiz 'Mihriban'ı ameliyat ettirmek için giriştiği komik maceraları konu alıyor. Filmin, 05 Aralık'ta izleyici ile buluşması planlanıyor.

 

'İŞARET DİLİNİ ÖĞRENDİM'

İlk kez aynı projede birlikte kamera karşısına geçen Derya Baykal ve kızı Derya Şensoy; filmin önceki gün Kadıköy'de yapılan basın toplantısında gazetecilerle buluştu.

 

'Mihriban' rolüyle ilk sinema deneyimini yaşayan Derya Şensoy, dilsiz bir kızı canlandırmanın kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Şensoy, rolüyle ilgili şöyle konuştu:

 

"Mihriban' geçirdiği bir kaza yüzünden duyabiliyor ama konuşamıyor. Bu yüzden işaret dili öğrendim. Ancak o dönemde yapamazsam diye çok gerildim. İşaret dili ve mimikleriyle kendini ifade eden bir kızı canlandırmak beni çok heyecanlandırdı.''[reklam]

Aşkın engel tanımadığını söyleyen Derya Şensoy, "Bence konuşamamak aşka engel değil. Birisine konuştuğu ya da bana bir şey söylediği için aşık olmam" dedi. Şensoy; Beren Saat ve Belçim Bilgin'in de engelli karakterleri canlandırdığını hatırlatan gazetecileri şöyle cevapladı: "Onları değerlendirmek benim haddim değil ama Beren, rolünü çok başarılı canlandırmış."

 

'DERYA DİSİPLİNLİDİR'

Filmde 'Mihriban'ın annesi 'Cemile' karakterini canlandıran Derya Baykal ise kızı Derya Şensoy'un küçük yaştan itibaren çok disiplinli ve çalışkan olduğunu belirtti.

 

Kızının başarısının ve geldiği noktanın tesadüf olmadığını söyleyen Baykal, "Derya'nın işini ciddiye alması ve başarılı olması bizi sevindiriyor" dedi.

 

NEJAT İŞLER'İ BEKLERKEN TANIŞTIK

Yönetmen Murat Şeker; 'Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı'nın, çekim kalitesi ve senaryo anlamında en iddialı filmi olduğunu söyledi. Şeker, dilsiz 'Mihriban' rolü için Derya Şensoy'u seçmesinin tesadüf olduğunu da açıkladı:

 

"Nejat İşler, Bodrum'da hastanede yatarken Derya ile tanıştık. Onun aklı başında, yaşına göre oldukça olgun bir kız olduğunu görünce 'Mihriban' rolü için uygun olduğunu düşündüm. Derya teklifimi kabul edince, 'Mihriban'ın annesi rolü için de Derya Baykal'a teklif götürdüm."

 

 

DERYA ŞENSOY'UN ÇARPICI AÇIKLAMALARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin