Designated Survivor 2. sezona Zoe McLellan katıldı!

NCIS: New Orleans'ın eski oyuncularından Zoe McLellan, Designated Survivor yeni sezon oyuncu kadrosuna düzenli bir rolle katılıp Kiefer Sutherland ve Maggie Q ile rol arkadaşı oldu.

Volkan Küçükel
19 Temmuz 2017 - 16:50
Gündem

ABC'nin ilk sezonunu deviren yeni politik draması "Designated Survivor"ın ikinci sezon oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

NCIS: New Orleans'ın eski oyuncularından Zoe McLellan yeni sezon oyuncu kadrosuna düzenli bir rolle katılıp Kiefer Sutherland ve Maggie Q ile rol arkadaşı oldu.

MCCELLAN'IN KARAKTER DETAYLARI

McCellan dizide Beyaz Saray'ın hukuk danışmanı olma hayalini gerçekleştiren parlak zekalı ve stratejik hareket eden cingöz bir avukat Kendra Daynes karakterine hayat verecek.

17-07/19/designed-survivor-dizisi.jpg

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberle Ben Lawson'ın (The Deep End) MI6 ajanı Damian Rennett rolüyle oyuncu kadrosuna katıldığını öğrenmiştik.

NCIS: Naval Criminal Investigative Service'deki Meredith Brody karakterini NCIS: New Orleans' taşıyıp 2014-2016 seneleri arasında bu dizide rol alan 43 yaşındaki McCellan, 2000'li yılların dizileri Dirty Sexy Money (Lisa George) ve JAG'de (Jennifer Coates) ana oyuncu kadrosunda yer almıştı. Aktris, yakın zamanda Suits dizisine Holly Cromwell karakteriyle konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Bu arada ilk sezonda Kimble Hookstraten karakterine hayat veren Virginia Madsen'ın diziden ayrıldığını ve ikinci sezonda görünmeyeceğini de not düşelim.

DESIGNATED SURVIVOR 2. SEZON DEĞİŞİKLİKLERİ

ABD Başkanı'nın ulusa sesleniş konuşması sırasında düzenlenen bir saldırının ardından kongrenin önde gelen isimlerinin çoğunun ölmesi sonucunda ortaya çıkan kriz döneminde düşük seviyeli bir kabine üyesi Tom Kirkman'ın (Kiefer Sutherland) Amerika Birleşik Devletleri Başkanı statüsüne getirilmesiyle gelişen olayları ekrana yansıtan Designated Survivor'ın yeni sezonunda kamera arkasında da önemli değişiklikler gerçekleşiyor.

The Good Wife yürütücü yapımcısı Keith Eisner yeni sezonda yeni showrunner olarak Jeff Melvoin'in yerine dümene geçerken, Melvoin yürütücü yapımcı olarak hizmet vermeye devam edecek. Eisner; Amy B. Harris, Jon Harmon Feldman ve Melvoin'in ardından projenin dördüncü showrunner'ı oldu.

Designated Survivor, yeni yayın döneminde ABC ekranlarında Çarşamba akşamları izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

17-07/19/zoe-mclellan.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin