Designated Survivor dizisinde 2. sezon öncesi değişim!

ABC, Başkan Tom Kirkman'ı yakın bir zamanda görevinden alma niyetinde değil ancak Designated Survivor'dan sorumlu kişinin yerinde değişiklik yapmaya hazır!

Volkan Küçükel
10 Nisan 2017 - 08:50
Gündem

ABC, Başkan Tom Kirkman'ı yakın bir zamanda görevinden alma niyetinde değil ancak Designated Survivor'dan sorumlu kişinin yerinde değişiklik yapmaya hazır!

DESIGNATED SURVIVOR 2. SEZON ONAYI YOLDA!

Mevcut ABD Başkanı'nın ulusa sesleniş konuşması esnasında düzenlenen bir saldırının ardından kongrenin önde gelen isimlerinin çoğunun hayatını kaybetmesinin ardından bu kriz döneminde düşük seviyeli bir kabine üyesi olan Tom Kirkman'ın (Kiefer Sutherland) Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak göreve getirilmesiyle gelişen olayları ekrana yansıtan Designated Survivor'ın ikinci sezon onayı henüz gelmedi ancak yakın bir zamanda bu onay haberinin resmi olarak duyurulması beklenmekte. Dolayısıyla bir yandan ikinci sezon planlamaları da yapılmakta.

SHOWRUNNER DEĞİŞİYOR

The Hollywood Reporter'ın haberine göre; yayıncı kanal ve yapımcılar mevcut showrunner Jeff Melvoin'in (Army Wives) yerine yeni sezon içİn yeni bir showrunner arayışlarına girdi bile! Bu durumda ikinci sezonda Melvoin'in yürütücü yapımcı olarak diziye hizmet vermeye devam edeceği belirtiliyor. Melvoin bir süre yeni showrunner'a da destek verecek.

17-04/10/designated-survivor-dizi.jpg

Melvoin, Designate Survivor'da projenin çıkış aşamasından bu yana dümene geçen üçüncü showrunner. Başlangıçta, geçtiğimiz Mayıs ayı içinde dizinin geliştirme aşamasında Sex and the City yazarlarından Amy. B. Harris (The Carrie Diaries, Wicked City) dümenin başındaki isimdi. ABC'nin politik gerilim türündeki projeye resmi onayı vermesinin ardından Jon Harmon Feldman (Blood & Oil, No Ordinary Family) görevi devralmış ancak Aralık ayında koltuğunu Melvoin'e devretmişti.

Designated Survivor, sezonun diğer yeni dizileri içinde bu türde değişiklik yaşayan üçüncü dizi konumunda. Fox'un Star dizisinde Chuck Pratt, Mart ayı içinde showrunner'lık görevinden ayrılırken; CBS'in Bull dizisinde ise Mark Goffman görevini sektörün tecrübeli isimlerinden Glenn Gordon Caron'a (Moonlighting) devretmişti. Her iki dizi de 2017-18 sezonu için yeni sezon onaylarını almıştı.

SEZON SÜRÜYOR

Designated Survivor, sezonun 16. bölümü "Party Lines" ile 12 Nisan Çarşamba akşamı ABC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Designated Survivor" 1. sezon 16. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin