resim yok
08 Mayıs 2013 - 00:00

Ülkemize sürpriz konuk!

 

Türkiye’de Dexter dizisi ile tanınan güzel oyuncu Julie Benz, Bursa’ya geliyor.

 

Bobby Roth filmi için...

Dünyaca ünlü, Lost, Prison Break, Revenge gibi dizilerin yönetmeni Bobby Roth'un yöneteceği, başrollerinde Lost dizisinin Richard'ı Nestor Carbonell ve Robocop filmleriyle akıllara kazınan Oscar ödüllü oyuncu Peter Weller'ın oynayacağı filmin Türkiye'deki cast görüşmelerinin ilki, Mayıs ayının son haftası Dexter dizisinin başrol oyuncularından Julie Benz ile gerçekleşecek.

 

Yeni yıldızlar yolda


Julie Benz'le irtibata geçmek için Hollywood Prodüksiyon ile çalışmaktan keyif duyduklarını belirten FIN Productions yetkilileri, önümüzdeki dönemde daha birçok ünlü Hollywood starının Türkiye'ye geleceğinin sinyalini de verdi.

Julie Benz’in rol aldığı yapımlardan bazıları:

 

Dexter dizisinde 2006-2010 seneleri arasında Rita Bennett karakterine hayat veren 41 yaşındaki güzel oyuncu ayrıca şu yapımlarda da rol aldı:


Rambo IV
Saw 5
Desperate Housewives
No Ordinary Family
A Gifted Man
Defiance (2013)

 

 

GAME OF THRONES'UN YILDIZI EMILIA CLARKE HAKKINDA HİÇ DUYMADIKLARINIZ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin