Dexter'ın yıldızı Michael C. Hall ekranlara geri dönüyor!

Dexter dizisinde hayat verdiği Dexter Morgan karakteriyle kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratan Michael C. Hall televizyon ekranlarına dönüş yapıyor!

Volkan Küçükel
10 Şubat 2017 - 13:00
Gündem

Dexter Morgan'ı özleyeniniz var mı?

2006-2013 seneleri arasında Showtime ekranlarına gelen Dexter dizisinde hayat verdiği Dexter Morgan karakteriyle kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratan Michael C. Hall televizyon ekranlarına dönüş yapıyor!

'THE CROWN' İLE DÖNÜYOR

Deadline'ın haberine göre aktör, Netflix'in Altın Küre ödüllü draması The Crown'ın ikinci sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

KARAKTERİNİN DETAYLARI

Peki aktörü dizide nasıl bir rolde izleyeceğiz?

Michael C. Hall, dizinin yeni sezonunda John F. Kennedy olarak karşımıza çıkacak. Bunun yanında Quarry dizisinden tanıdığımız Jodi Balfour ise Jackie Kennedy karakteriyle kadroya katılan bir diğer isim.

17-02/10/michael-c-hall.png

Prenses Margaret'ın (Vanessa Kirby) 18 yıl evli kaldığı bohem fotoğrafçı kocası Lord Snowdon (Antony Armstrong-Jones) rolüyle Matthew Goode'un da önceden kadroya katıldığını hatırlatalım.

'THE CROWN' 2. SEZON HİKAYESİ

İkinci sezonunun ne zaman ekranlara geleceği henüz duyurulmayan The Crown'ın yeni sezonunun hikayesi 1960'lı yıllarda geçecek ve İngiltere'nin Mısır'daki savaşı da konu edilecek. Başbakan Harold Macmillan ve Kennedy ailesi de yeni sezonun önemli figürlerinden olacak.

17-02/10/the-crown-1486721105.jpg

The Crown, Michael C. Hall'ın Dexter'ı tamamlamasının ardından televizyon için yaptığı ilk iş değil. Aktör; Justice League: Gods and Monsters Chronicles, Justice League: Gods and Monsters ve Star vs. the Forces of Evil gibi animasyon serilerinde sesiyle yer aldı.

The Crown'ın yeni sezon çekimlerine şu sıralar Londra'da devam ediliyor.

'The Crown' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin