Dice 2. sezon kadrosu genişliyor

İkinci sezon onayını kapan Showtime'ın komedi dizisi Dice'in yeni sezonu öncesi oyuncu kadrosu haberleri gelmeye başladı.

Volkan Küçükel
04 Nisan 2017 - 15:08
Gündem

Geçtiğimiz Eylül ayı içinde ikinci sezon onayını kapan Showtime'ın komedi dizisi "Dice"in yeni sezonu öncesi oyuncu kadrosu haberleri gelmeye başladı.

Ron Livingston (Office Space), dizinin ikinci sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil oldu.

DICE 2. SEZON KONUSU

Scot Armstrong'un (Old School, The Hangover Part II) yaratıcısı olduğu ve yarı otobiyografik türde olan dizinin yeni sezonunda Vegas'ta kumar borçlarını ödemek ve ailesine destek olmak için kariyerini yeniden canlandırmaya çalışan Andrew Dice Clay'in yaşadıklarını izlemeye devam edeceğiz.

17-04/04/dice-dizisi.jpg

LIVINGSTON'UN ROLÜNÜN DETAYLARI

Peki yeni sezonda Livingston'ı nasıl bir rolde izleyeceğiz?

Aktör yeni sezonda eğlence sektöründe uzmanlaşmış avukat Sydney Stein karakterine hayat verecek.

Dice için büyük bir iyilik yapmayı kabul eden Sydney, kendisinin başı belaya girince bu kez Dice'den yardım istemek zorunda kalacaktır!

AKTÖRÜN KARİYERİ

Özellikle 1999 yapımı Office Space filmiyle hafızalarımıza kazınan Livingston, geçtiğimiz günlerde Jason Reitman'ın yeni komedi filmi Tully'de Charlize Theron ile birlikte kamera karşısına geçtiği çekimleri tamamladı.

17-04/04/ron-livingston.jpg

Yakın zamanda Audience Network'ün komedi dizisi Loudermilk ve Wyatt Russell, Rainn Wilson, Rob Corddry gibi isimlerin rol aldığı suç-gerilim türündeki film Shimmer Lake'te karşımıza çıkacak aktör Search Party ve Boardwalk Empire gibi dizilerde de tekrar eden rollerle yer almıştı.

DICE 2. SEZON OYUNCU KADROSU

Andrew Dice Clay'a Kevin Corrigan'ın eşlik ettiği dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda Billy Gardell, Laraine Newman, Mike Starr, Mary Holland ve Tony Orlando gibi isimleri de göreceğiz.

Lorraine Bracco, Adrien Brody, Natasha Leggero, Michael Rapaport, Wayne Newton, Criss Angel ve Rita Rudner ise ilk sezonda rol alan konuk isimler olmuşlardı.

"Dice" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin