Dice 2. sezon onayını aldı

Showtime, yarım saat süreli bölümlerden oluşan komedi dizisi Dice için 2. sezon onayını resmen verdi.

Dice takipçileri için güzel bir haber!

Yayıncı kablolu kanal Showtime, yarım saat süreli bölümlerden oluşan komedi dizisi Dice için 2. sezon onayını resmen verdi.

2. SEZON DETAYLARI

Yeni sezon için yedi bölümlük sipariş verildi. Dizinin ilk sezonu altı bölümden oluşuyor.

İkinci sezon bölümleri 2017 senesi içinde Showtime ekranlarına gelmeye başlayacak.

Fox 21 TV Studios yapımcılığında hazırlanan yarı otobiyografik türdeki dizinin yeni sezonunda Vegas'ta kumar borçlarını ödemek ve ailesine destek olmak için kariyerini yeniden canlandırmaya çalışan Andrew Dice Clay'in hikayesini izlemeye devam edeceğiz.

Yeni sezonun çekimleri önümüzdeki sene içinde Los Angeles ve Las Vegas'ta gerçekleştirilecek.

16-09/24/dice-showtime.jpg

OYUNCU KADROSU

Scot Armstrong'un (Old School, The Hangover Part II) yaratıcısı olduğu dizide Andrew Dice Clay ile birlikte Kevin Corrigan'ı izliyoruz.

Natasha Leggero, Lorraine Bracco, Adrien Brody, Michael Rapaport, Wayne Newton, Criss Angel ve Rita Rudner ise geride bıraktığımız ilk sezonun konuk oyuncuları olarak dikkat çeken isimler.

Dice'in yapımcı kadrosunda Armstrong, Sean Furst, Bryan Furst, Andrew Dice Clay, Bruce Rubenstein, Brian Gatewood ve Alessandro Tanaka gibi isimler yer alıyor.

Kanalın bir diğer dizisi Episodes'un sona ermesiyle birlikte Dice, kanalın geri dönen tek komedisi olarak kalacak.

'Dice' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin