resim yok
04 Mayıs 2013 - 00:00

Cuma akşamlarının çok izlenen dizilerinden Dila Hanım'da sürpriz gelişmeler!

 

Şok ayrılık!

 

Star TV'nin ilgi ile izlenilen dizisi Dila Hanım dizisinin 30. bölümünde şok bir ayrılık yaşandı.

 

İşte diziden ayrılan isim

Dizinin baş rol oyuncusu Hatice Şendil'in canlandırdığı Dila karakterinin annesi Eren Hanım'ı canlandıran usta oyuncu Yeşim Gül Akşar diziden ayrıldı.

 

Vedası nasıl oldu?


Usta oyuncu diziden Sultan ve Raşit karakterlerinin düzenlediği tehlikeli tuzak karşısında kaza süsü verildi ve ölerek diziye veda etti.

 

Dün akşam neler yaşandı?

Azer Fatma’yı kaçırmakla doğru bir şey yapmadıgını bilir, fakat duygusuna, aklına hakim olamaz ve Rıza ile karşı karşıya gelir. Eren’nin Sultan’ın sırrını  ögrenmesi üzerine Sultan ve Raşit korkunç bir suç işlerler.

Selçuk Fatma’nın kaçırılmasından ötürü çok öfkeldir çünkü planları altüst olmuştur. Serdar ise ne yapacağını bilemez çaresiz bir haldedir.

Rıza Dila’ya olan aşkını anlatmak ister. Dila’da bu duruma karşılık vermek ister fakat Rıza ile ilgili kafasındaki soru işaretlerinden ötürü bunu yapamaz.

 

 

DİLA HANIM NE ZAMAN SONA ERİYOR? İŞTE DETAYLAR!

 

DİLA HANIM 31. bölüm fragmanı için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin