Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm fragmanında yeni düşman

Yarın akşam yeni bölümü ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanları yayınlandı. Ertuğrul Bey, obasını korumak için tüm düşmanlarına karşı kılıcını kuşandı. Reyting rekorları kıran dizi, nefes kesen bölümüyle yarın akşam TRT ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Sibel Karagöl
10 Ocak 2017 - 19:50
Yeni Bölüm

Geçtiğimiz hafta dizi yapımcılarının aldığı ortak karar ile yayınlanmayan dizinin yeni düşmanlar ve düşmanları defetmek için yeni planlar içeren, gelecek bölümü merakla bekleniyor.

 17-01/10/ert2-1484070010.jpg

Diriliş Ertuğrul 71. Bölüm Özeti

Ural, Ertuğrul Bey’i alt etmek için planlarına aralıksız devam etmektedir. Geçtiğimiz bölümde Ural, Karakoncolos ile işbirliği yaparak Ertuğrul Bey’ın altın madenine baskın yaptırmıştır. Ertuğrul Bey baskında yaralanan Haçaturyan’ı kurtarmış ve baskından sorumlu olan kişinin Ural olduğu ortaya çıkmıştır.

 17-01/10/ert1-1484069984.jpg

Diriliş Ertuğrul 72. Bölümde Neler Olacak

Yarın akşam TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan, reyting rekorları kıran dizinin 72. Bölüm fragmanları yayınlandı.

 17-01/10/vas-1484070041.jpg

Yeni Düşman

Diriliş Ertuğrul 72. Bölümünde, Ertuğrul Bey yeni düşmanı Bizans Tekfuru'nun saray davetini, bir tuzak olduğunu bilmesine rağmen kervanlarının güvenliği sağlamak için kabul edecek. Obasını korumak için kılıcını kuşanan Ertuğrul Bey, dizinin oyuncu kadrosuna bu bölümde katılan yeni düşmanı, Tekfur'un has adamı Vasilyus ile karşılaşacaktır.

Ertuğrul'un Planı

TRT ekranlarında 11 Ocak, saat 20.00'da yayınlanacak olan dizi, her bölümünde olduğu bu bölümünde de heyecan dolu dakikalara ev sahipliği yapacak. Obasını iç ve dış mihraklara karşı korumaya ve güvende tutmaya çalışan Ertuğrul'un planları neler? Hem yeni düşmanı Tekfur ve eski düşmanı Ural ile savaşacak olan Ertuğrul’un bu zorlu süreçten nasıl kurtulacağı merak konusu…

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin