Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanında büyük savaş

Dün akşam heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara gelen TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanı yayınlandı.Ertuğrul Bey, obasını kalleş düşmanlardan korumak için büyük bir savaş başlayacağının sinyallerini veriyor.

Sibel Karagöl
19 Ocak 2017 - 21:58
Yeni Bölüm

Dün akşam heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara gelen TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul Bey, obasını kalleş düşmanlardan korumak için büyük bir savaş başlayacağının sinyallerini veriyor. Nefeslerin tutulduğu dizi 25 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında olacak! 

Dün akşam heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara gelen TRT 1 ekranlarının sevile dizisi Diriliş Ertuğrul 74. bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul Bey, obasını kalleş düşmanlardan korumak için büyük bir savaş başlayacağının sinyallerini veriyor.

17-01/19/ert-1484852843.jpg

Ertuğrul Bey'in düşmanı Saadettin Köpek ise Candar Bey’in evinde misafir olarak kalmaktayken, Aslıhan'ı beğenmekteydi. Bunu fırsat bilen Ural'ın, Sadeddin Köpek’i evliliğe teşvik etmesiyle, evde bir bayram havası eser. Bu evlilikten Aliyar ve Aslıhan hariç herkes mutludur.

17-01/19/kop.jpg

Ertuğrul Bey'in her koldan çevresini saran düşmanları Ural, Sadettin, Vasilyus ve Tekfur'u nasıl alt edeceği merak konusu... İzleyenleri ekran başına kilitleyen bir bölümle dün akşam ekrana gelen Diriliş Ertuğrul 74.bölüm fragmanında Ertuğrul Bey hain düşmanlarına aman vermeyeceğini şu sözlerle vurguladı.

"Onlar oyun kurarlar. Lakin bilmezler ki, oyun kuranların da üstünde bir oyun kuran vardır."

Diriliş Ertuğrul 74.Bölüm Fragmanı

Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Osman Soykut gibi tecrübeli isimlere sahip TRT 1’in reyting rekortmeni tarih dizisi Diriliş Ertuğrul, yarın akşam yayınlanacak nefes kesici bölümüyle izleyicileriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin