Diriliş Ertuğrul 77. bölümde Aliyar oba beyi oldu

TRT 1 ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan 78. bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
16 Şubat 2017 - 22:39
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan 77. bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı.

Vasilius ile Sadettin Köpek ve  türlü oyunlar yaparak, Ural’ı kurtarmak istemiş fakat mahkeme Ural’ın idamına karar vermiştir. Mahkeme sırasında Candar Bey’in hayata gözlerini kapamış ve babasının cenazesiz için idam ertelenmiştir. Bu sırada Vasilius oyun yapmak için zaman kazanmıştır ve  Ural’ı kurtarmak adına iki adamını kurban eden Vasilius, Ural'ı tekfur cinayetinden aklamıştır.

17-02/16/ural.jpg

Bu sırada Çavdar obasında beylik seçimi tüm heyecanla devam etmektedir. Ertuğrul Bey, yiğit ve dürüst Aliyar'ın beylik seçimini kazanmasını istemiştir. Fakat bu sırada Acar Bey’in beyliğe talip olması ve Emir Saadettin’in onu desteklemesi hiç beklenmedik bir sorun yaratmıştır.

17-02/16/al-yar.jpg

Ertuğrul Bey Sadettin Köpek ile anlaşma yapmak zorunda kalır. Köpek Aliyar'ın başkan olması için elinden geleni yapacağına söz verir. Bunun karşılığında ise Ertuğrul Bey, Ural'ın idamından vazgeçmek zorunda kalır. Ural'ın bu pazarlıktan haberi yoktur ve oylama yapıldığında şok olur çünkü Ural'a bir kişi bile oy vermez.

Diriliş Ertuğrul 78. bölümüyle ilgili merak edilen tüm sorular 22 Şubat açrşamba akşamı saat 19.45'de cevap bulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin