Diriliş Ertuğrul 78. bölümde Aliyar Bey ölüyor mu?

TRT 1 Ekranlarında izleyenlerin vazgeçilmezi haline gelen tarih, dönem, savaş ve macera severlerin, karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul 78. bölümde nefesler tutuldu.

Sibel Karagöl
07 Mart 2017 - 21:39
Yeni Bölüm

TRT 1 Ekranlarında izleyenlerin vazgeçilmezi haline gelen tarih, dönem, savaş ve macera severlerin, karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul 78. bölümde nefesler tutuldu.

17-03/07/d3.jpg

Diriliş Ertuğrul geçen hafta yayınlanan 78. bölümde Vasilius ve Saadettin Köpek yapmış oldukları oyunlarla Ural’ı ölümden kurtardıkları için sevinirken, oyunlarını bozan Ertuğrul Bey zor olanı yapıp, evladını öldüren, alplarını öldüren Ural’ı sulh diyetiyle serbest bırakır. Bu Ertuğrul Bey için zor olsa da gelecek için atılan sağlam bir adım olmuştur. Aliyar Bey olmuş ve iki obanın birliği temin edilmiştir. Bu sırada Uralı’ın Bey olması için iki adamını öldüren Vasilius, zedelenen menfaati uğruna şimdiki hamlesi ne olacak? Bu işten zararlı çıkan sadece Vasilius değildir, Saadettin Köpek’in de çıkarları zarar görmüştür. Peki Köpek, şimdi ne yapacak?

Bu sırada Ural’ın tüm kirli işlerini yapan Batuhan, Aslıhan’a saldırır ve Ural için Aliyar’ın karşısında duran Aslıhan gerçekleri Batuhan’dan duyunca şoka girer. Tüm bunlar olup biterken evleneceği kadının kaçırıldığını duyan Saadettin sakince karar verip ve düşünceli bir tavırla harekete geçebilecek mi? Kalede sıkışıp kalan Helena’yı neler bekliyor? Vasilius duygularının yoğunluğuyla başa çıkabilecek mi?

Aliyar Bey Ölecek Mi? 

Özellikle son sahnesinde izleyiciyi büyük bir soruyla karşı karşıya bırakan Diriliş Ertuğrul, 8 Mart Çarşamba akşamı saat 20:00 da sevenleriyle buluşacak.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin