Diriliş Ertuğrul 79. bölümde Bamsı Alp öldü mü?

Diriliş Ertuğrul dizisinde Bamsı Alp karakterini başarıyla hayat veren Nurettin Sönmez oyunculuğuyla izleyicinin beğenisini kazandı. Ancak bölüm, Bamsı karakterinin ölümüyle bitti.

Sibel Karagöl
09 Mart 2017 - 00:31
Gündem

Diriliş Ertuğrul dizisi bu akşam yayınlanan 79. bölümü ekran başındaki sevenlerine yine üzücü bir sonla bitirdi. Nurettin Sönmez tarafından hayat verilen karakter Bamsı Alp'in ani ölümü izleyicide soru işaretleri bıraktı.

17-03/09/ba2.jpg

TRT ekranlarında reyting rekorları kıran dizisinde geçtiğimiz haftalarda önce Karacahisar Tekfuru ve Candar Bey ölerek diziden ayrılmıştı. Geçtiğimiz  bölümde de Aliyar Bey'in savaş meydanında ağır yaralandığını izlemiş ancak bu bölümde ölmediğini öğrenmiştik. Bu akşam yayınlanan Diriliş Ertuğrul 79. bölümde ise dizide karakteri ve kendine has üslubuyla milyonların beğenisini kazanmış Bamsı Alp zindandan kurtulmaya çalışırken öldü (gösterildi). Henüz resmi bir kaynaktan öldüğüne dair bilgi gelmemesi, Bamsı'nın ölümünün senaristin bir kandırmacası olduğunu düşündürüyor.

Nurettin Sönmez Kimdir?

Diriliş Ertuğrul dizisinde "Bamsı Beyrek" karakteriyle fenomen haline gelen Nurettin Sönmez, daha önce Akşam Güneşi, Kıvılcım Sevgili, Doktor, Osmanlı Kıyam, Osmanlı'da Derin Devlet ve Mavi Kelebekler dizilerinde rol almıştır. Diriliş Ertuğrul dizisinde kılıç kullanma ve ata binme sahnelerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu 15 yıldır Uzak Doğu sanatlarıyla uğraşmış bir sporcudur.

17-03/09/ba3.jpg

Dizinin 8 Mart Kadınlar gününe ithafen Bamsı Alp'ın zindandaki adamla kadınlar hakkında konuştuğu video;

 

Diriliş Ertuğrul 80. Bölüm Fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin