Diriliş Ertuğrul 86. bölümde şok gelişme!

Yayınlandığı her bölüm ile reyting rekorları kıran dizi Diriliş Ertuğrul'un 86. bölümünde şok bir gelişme yaşanıyor.

Berfu Özlen
02 Mayıs 2017 - 12:05
Yeni Bölüm

Geçtiğimiz hafta yayınlanması beklenen 86. bölümün prodüksiyon gecikmesi nedeniyle ertelenmesinin ardından, 3 Mayıs'ta yayınlanacak Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü ile ilgili detaylar geldi.

Hayme Ana ve Halime esir alınıyor!

Geçtiğimiz bölümlerde diziye veda eden Doğan Alp'in ardından Kayı obasında büyük üzüntü yaşanmıştı. Bu kez obada herkesin annesi olarak sevilen Hayme Ana ve Halime diziye veda mı ediyor? Yayınlanan 86. bölüm fragmanında Ural yaptığı baskının ardından Hayme Ana, Helena ve Halime'yi esir alıyor.

Ural, uzun süren hain planlarının arından birçok kez görüştüğü Türkmen obalarının beyleri ile birlikte bir plan yaparak Çavdar obasına saldırıya geçiyor. Vasilyus ise bu saldırı da Ural'a destek çıkıyor.

Aliyar Bey ve Ertuğrul yardıma geliyor!

Obasını geri almak isteyen Ural, Aliyar Bey'in yanında olan Alpler ve Kutluca Alp ile cenk ediyor. Ural'ın baskını ardından Halime ve Hayme Ana esir alınıyor ve Aliyar Bey ile Ertuğrul Bey, obaya yapılan baskından haberdar olup buna engel olmak için yola koyuluyor.

Ural bu kez yaptığı hainliğin bedeli ödeyecek mi? Yoksa Hayme Ana, Helena ve Halime ölecek mi?

Diriliş Ertuğrul 3 Mayıs Çarşamba akşamı TRT ekranlarında!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin