Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm fragmanı. Yeni bölüm ne zaman?

Heyecanın dorukta olduğu dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'da maceraya sayılı gün kaldı. Bu akşam Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm fragmanı ekranlara geliyor. Sevenlerinin gün saydığı dizi yeni bölüm ne zaman?

Berfu Gürle
06 Ekim 2017 - 17:41
Yeni Bölüm

Diriliş Ertuğrul 92. Bölüm fragmanı bu akşam yayınlanıyor! 10 Aralık 2014 yılında ilk bölümü yayınlanan dizinin hayranlarının beklediği o gün geldi. Geçtiğimiz sezon 91. Bölümü yayınlanan dizi 4. sezona bomba gibi gelecek. Son bölümde yürekleri ağızlara getiren heyecan dolu savaş sahneleriyle  seyirciyi hop oturtup hop kaldırdı. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman?

Yeni bölüm ne zaman?

Dizinin henüz ne zaman yayınlanacağı belli değil. Geçen sezona 26 Ekim 2016 tarihinde başlaması acaba yeniden o tarihte yayınlanacak mı sorusunu getirsede 2. sezona 30 Eylül'de başlamış olması bu ihtimali düşürüyor. Dizinin ekim ayı 11, 18 en geç 25 Ekim'de yayınlanması gerekiyor. Yeni bölüm bu akşam saat 20:00'da yayınlanacak olan fragman ile belli olacağı tahmin ediliyor. 

Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı iddiaları

Dönem, macera ve savaş dizisi olan her Çarşamba günü Trt 1 ekranlarında seyircisiyle buluşan dizide heyecan dorukta. 3. Sezon sonunda Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı hakkında asılsız haberler yapılmıştı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafında bu asılsız haberlere bir basın açıklaması geldi. 

İşte o basın açıklaması

17-10/06/mehmet-bozdag-basin-aciklamasi.png

Son bölümde savaş esnasında yaralanan Engin Altan Düzyatan'ın yeni sezonda nasıl kurtulacak? Yeni bölümde hayatta kalmayı başaracağına emin olduğumuz baş karakter Ertuğrul'un nasıl kurtulacağı merak konusu. Yapımcı Mehmet Bozdağ'ında yaptığı açıklamaya göre aksiyon ve sürprizler bizi bekliyor.

Diriliş Ertuğrul 91. Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu?

3. sezon finalini yaptığı 91. Bölümde yeni bir savaş yaşanır. Hanlı Pazar'a büyük bir orduyu arkasına alarak baskın yapmak üzere yola çıkmış Vasilius, Ertuğrul'un planladığı tuzağa düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Düşmanlarını tek tek yok eden Ertuğrul gözünü Karacahisar'a diker. Sultan, Ertuğrul'a fethih yapması için tüm ordusuyla destek vermiştir. 

Kaleye Selçuklu sancağını diken Ertuğrul, diğer yandan Ekaterina, kaledekii boşluktan yararlanarak imparatordan yetki ister. Savaş için yetki alan Ekaterina, zaaflarını bildiği Ertuğrul'ların ve Çavdar'ların imparatordan istediği yetki ile üzerine gider.

Ertuğrul'un 91. bölümdeki unutulmaz sahne

 

Diriliş Ertuğrul Konusu

Onüçüncü yüzyılda geçtiği belirtilen dizide Anadolu, emperyal güçlerin kavga ettiği bir diyardır. 1071'de Türklerin girdiği bu topraklara Haçlılar ve Moğolların ortak olmak için yaptığı katliamlar, işgaller yer alıyor. Kafkasya, Mezopotamya, Akdeniz, Karadeniz ve Balkanlar'ın yeni sahibini aradığı o günlerde hikayenin kahramanı Ertuğrul'un dörtyüz çadırlık Kayı obasıyla yurt edinmek için girdiği mücadeleler, gördüğü hainlikler ve kahramanlıkları en çarpıcı şekilde izleyiciye aktarılıyor. Diriliş Ertuğrul 3 sezon çekilmesi planlanan dizide şimdiye kadar Tapınak şovalyeleri, Moğollar ve hain Türkmen beyleriyle mücadele eden Ertuğrul, bizans sınırına obasını taşıyacağı için gelecekte Bizanslılarla da mücadele edecek. Tek gayesi obasının huzur içinde yaşayabileceği bir yer edinmek olan Ertuğrul, beklemediği kadar çok düşmanla karşılaşacak, o dönemin sultanının dahi sağ kolu tarafından ihanete uğrayacaktır. Yaşadığı tüm yenilgiler onu zafere taşırken, izleyiciyi Osmanlı'nın temellerinin atılacağı topraklara götüren dizide Ertuğrul, Osmanlı İmparatorluğu'nu kuran Osman Gazi'nin babası olacaktır. Diriliş Ertuğrul dizisi yayın günü Çarşamba 20:00 - 21:00 arası ve TRT 1 ekranlarıdır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin