Diriliş Ertuğrul Bitiyor!

'Diriliş: Ertuğrul' dizisinin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ izleyicilere yeni bir dönem dizisine dair bir müjde verdi.

resim yok
23 Aralık 2015 - 13:17
İptal - Onay

Diriliş: Ertuğrul' dizisinin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ Sabah'tan İlker Gezici'ye verdiği röportajda Diriliş'in 2017'de bitmesiyle beraber Türk tarihinin dönüm noktası olan Malazgirt'i çekeceklerini söyledi.

 

ALPARSLAN ORTA ASYA'DA ÇEKİLECEK

Şu an üzerinde çalıştığınız bir proje var mı? 

 

Evet var; Alparslan'ı çalışıyor, Malazgirt'i yazıyorum. Şu an hikayesi bitti. Senaryosu yazılacak. 2017 Ocak'ta çekimlere başlayacağız. Orta Asya'da çekmeyi planlıyoruz. Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olacak. 

 

YURT DIŞINDAN OYUNCULAR DA OLACAK

 Oyuncu kadrosu belli mi? 

Henüz oyuncular üzerinde çalışmıyoruz. Ama Alparslan kafamda belli. Çalışmak istediğimiz yurt dışından oyuncular da var. İletişim halindeyiz. Çok büyük bir iş olacak." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin